Gürcistan, LGBT propagandasını, eşcinsel evliliği ve cinsiyet değiştirme ameliyatını resmen yasaklıyor

Günah olan şeyler yapılmasa zaten harici bir adalet sistemine gerek kalmaz.

Şöyle diyelim o zaman meryem neden yalnız doğurmuştur bu soruya vereceğiniz cevaba göre bahsettiğimiz konunun derinliklerine inebiliriz.

Şöyle diyelim o zaman meryem neden yalnız doğurmuştur bu soruya vereceğiniz cevaba göre bahsettiğimiz konunun derinliklerine inebiliriz.

Yalnız doğmadı, eşsiz hamile kaldığı söyleniyor. Ayrıca konuyla alakasız iletiden mesajlarımız silinecek az sonra.

Eylem yapmak insani bir haktır fakat sizin de bu eylemleri insani boyutlarda ve diğer insanları rahatsız etmeyecek şekilde yapmanız gerekir. Eylemi, diğer insanların gündelik hayatını hiçbir şekilde etkilemeyecek şekilde ve belli bir hedefe karşı yaparsınız. Maalesef ki eşcinsel toplulukların eylemlerinde diğer insanların gündelik hayatları fazlasıyla ''taciz'' ediliyor. Ayrıca bu topluluklar eylemlerini yaparken neredeyse bütün toplumu hedef alıyorlar. Siz herkesi hedef alırsanız herkes de kalkanlarını ve mızraklarını size doğru çevirir. Eğer diğer herkes sizden daha güçlü ise doğal olarak sizin sesinizi de keserler. 2+2=4 gibi oldukça basit bir durum aslında. Yine de ben en başta da dediğim gibi ''insani düzeyde'' yapılacak hiçbir eylemin engellenmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Evlilik çok ayrı bir konu. Hepinizin bilmesi gerektiği üzere evlilik ciddi bir iştir ve bir kurumdur. Bir erkek ve bir kadın evlenmeye karar verdiklerinde devlet huzurunda bu birlikteliği resmiyete dökerler. Evlenen çifte ve daha da önemlisi doğacak çocuklarına devlet tarafından pek çok hak tanınır. Bu hakların tanınma sebebi temelinde üreyecek ve topluma yeni fertler kazandıracak insanların daha rahat bir aile hayatı sürebilmelerini sağlamaktır. Eşcinsel evliliklerde üreme gibi temel bir durum gerçekleşemeyeceği için devlet iki eşcinsel insanın yaşıyor olduğu birlikteliği resmiyete dökme ve kendilerine ekstra haklar tanıma gereği duymaz.

Cinsiyet değiştirme ameliyatı ise ''yetişkinlerde'' gerekli tıbbi durumlarda izin verilmesi gerekilen bir işlemdir. Devlet bu işlemi karşılamak zorunda değildir fakat komple yasaklanması da ne kadar doğru tartışılır.

Yalnız doğmadı, eşsiz hamile kaldığı söyleniyor. Ayrıca konuyla alakasız iletiden mesajlarımız silinecek az sonra.

Kutsal kitap aslında bir bütündür cevaplanamayan çok soru var benim inandığım 4 kutsal kitabın temeli adalet ile başlıyor.

Kutsal kitap aslında bir bütündür cevaplanamayan çok soru var benim inandığım 4 kutsal kitabın temeli adalet ile başlıyor.

Orada hem fikiriz zaten. Adaletin ve hukukun olduğu yerde, bizim ülkemizdeki gibi din tüccarlarına da gerek kalmayacak.

İnsan hayatına saygı göstermek gerek aslında. Kimse kimseye karışmamalı ama eşcinsel olan bireyler mesela başka bir kızla ilişki yaşamak isterse kız ondan uzak durur. Böyle durumlar mevcut olur. O yüzden normalleşmez ama arkadaşlar yine de kimse kimseye bu yönde karışmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…