Bence bu konu kapatılsın. Gereksiz yere kavga olucak gibi. İnsanların hayatlarına karışamayız ve karışmamalılarda. Bizi ilgilendirmemeli insanların ne yaptığı.
Detaylar
Kim cevapladı?İstisnalar kaideyi bozmaz.Aynen "boş beleş gereksiz" işte ön yargı diye buna derimBir insanın cinsel yönelimi ile hayatı,nitelikleri ve başarıları nasıl bağlantılı acaba?
Eki Görüntüle 61376
Genellikle LGBT destekçisi insanlar böyle seyler yaptıkları için genel olarak boş beleş insanlar evet, istisnalar olabilir ancak genel olarak böyle.Çıplak adamlar, kurt maskesi gibi bir şey takmış fantezi giysileri giymiş kişiler ve bunlarla beraber yürüyen çocuklar...
Buna kesinlikle katılıyorum.Sağlıklı protestolar zaten sorun değil. Fakat yurt dışında olan yürüyüşler ciddi sağlıksız. Çıplak adamlar, kurt maskesi gibi bir şey takmış fantezi giysileri giymiş kişiler ve bunlarla beraber yürüyen çocuklar...
Kesinlikle hiç sağlıklı değil.
Bence bu tarz haber konularının yeri burası değil ve riskli zaten. Konu dışı ve haber gibi kategoriler olsa da bunlarda siyasetten vs uzak olmalı. Burası özünde bir teknoloji forumu.Bence bu konu kapatılsın. Gereksiz yere kavga olucak gibi. İnsanların hayatlarına karışamayız ve karışmamalılarda. Bizi ilgilendirmemeli insanların ne yaptığı.
A
agg1401
Ziyaretçi
Bu LGBT denen şeyi nedense gram onaylamıyorum? Kendi çöplerinde(!) istediklerini yaparlar ama dışarıda dışlanmak istemiyorsa cinsiyetine uygun davransınlar.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Cinsiyetine uygun davranıyorlar zaten.dışarıda dışlanmak istemiyorsa cinsiyetine uygun davransınlar.
Cinsel yönelim, cinsiyetten bağımsızdır.
Bir paket (genetik, mizaç, hormonlar, çevresel etkenler) sonucu gelişen homoseksüellik ve biseksüellik cinsel işlevin farklı bir varyasyonudur.
Şu anda konunun bulunduğu kategoriye bakmanı öneririm.
"Dünya ve Türkiye Gündemi"
A
agg1401
Ziyaretçi
@Nefs İlmi Demek istediğim o zaten, fakat LGBT'lilerin tedavi olması gerekiyor.
Cümlenin devamında ne yazdığımı okuyup ne demek istediğimi kavrayama çalışmanı öneriyorum.Şu anda konunun bulunduğu kategoriye bakmanı öneririm.
"Dünya ve Türkiye Gündemi"
Burası özünde bir teknoloji forumu olsa da bir forum, her türlü konu burada tartışılabilir ve kategoriler bunun için var. Memnun değilsen Techolay önerileri diye bir kategori var bir göz atmanı öneririm.Cümlenin devamında ne yazdığımı okuyup ne demek istediğimi kavrayama çalışmanı öneriyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-