Demek istediğim o zaten, fakat LGBT'lilerin tedavi olması gerekiyor.
Psikanalizin önde gelen iki ismi olan Sigmund Freud ve Carl Jung, eşcinselliğin farklı bir durum olduğunu ve tedaviye gerek olmadığını belirtti. Bunun yanında eşcinselliğin tedavisinin olmadığını, güncel bilgim dahilinde söylüyorum, mevcut tedavilerin homoseksüelliği bastırmadan ziyade, heteroseksüelliğin canlandırılması üzerine olduğunu söylemeliyim. Ama bunun da çok nadir başarılı olduğunu da belirtmem gerekiyor.

Ben evlat edinmelerine karşıyım. Onur Ayını saçma buluyorum, bildiğin bütün bir ayı LGBT ayı ilan etmiş adamlar. Onur Ayı yerine Onur Haftası veya günü olması daha makul olur. LGBT yürüyüşlerinde sırf dikkat çekmek için ekstrem hareketler yapmalarına gerek yok, sadece "Bizde varız" demeleri yeterli. Ve bu yürüyüşlere küçük çocukları dahil etmelerine çok ayar oluyorum. (Bahsettiğim ergenler değil bu arada, 0-13 yaş arası çocuklar.) Bu saydıklarım dışında eşcinsellerle problemim yok diyebilirim.

Temel insan haklarına ve özgürlüklere aykırı bir girişim. Her bireyin kimliğini özgürce ifade etme ve cinsel yönelimi ne olursa olsun eşit haklara sahip olma hakkı var. Bu tür girişimler, sadece ayrımcılığı ve nefreti körüklemekle kalmaz, aynı zamanda toplumun demokratik değerlerini de zedeler.