2242

Üstün
ShareX, greenshot, Flameshot. Bilinen ekran görüntüsü alma programlarını önermeyiniz. Gyazo kullanırken. Ekran görüntüsü aldığımız zaman site olarak link veriyor. Ve linki atınca ön izlemede sunuyor. Bunun gibi bir program arıyorum.

@2242 Kare içine aldığım butona tıklamadığınız sürece kaydetmiyor siteye.

1741017345206.webp

Ücretsizleri ve en iyileri saymışsınız zaten. ShareX ile nasıl bir sıkıntı yaşadınız? Kendim de kullanıyorum bence en iyisi.

Bunu sevmiyorum. Ekran görüntüsü aldım diyelim. Siteye yüklüyor. Hatırladım kadarıyla. Prtn. Sc gibi bir şey yazıyorduk. Sona 6 rakam yazıyoruz. Alınan ekran görüntülerini gösteriyor. Bu yüzden sevmiyorum.
Flameshot Imgur'a yüklüyor. Ama her türlü bir şeyleri gizleyecekseniz, internete görselleri yüklememeniz gerekiyor. Arzuladığınız profil odaklı gizlilik sunan bir uygulama olduğunu sanmıyorum.

Ayrıca yerelde kaydedeceğin dosyayı ayarlarsan, şu ayarlamalar ile bu görseli kaydet uyarısı yapmadan kaydediyor. Bu da çok zaman kurtarıyor.

2025-03-03_19-24.webp

Lightshot kullananlara da ayrıca öneririm. Rahat 2-3 yıldır LS kullanmıyorum. Hem LS yüklediği site reklamdan geçilmiyor, hem de uygulama güncelleme almadığından Flameshot kadar detaylı değil. Lightshot gibi yine arayüzü basit, forumda birilerine bir şey gösteririken işe yarıyor.