Herkes biliyordur konuyu, isim vermeyeceğim, kimseyi de zan altında bırakmıyorum. Direkt öneriye girmek istiyorum: haber konularını onaylayacak ayrı bir kadro olsun. Bu tür taraflı haber konuları onaylanmasın.
Ben artık Resmi Gazete hariç hiçbir kaynağa güvenemiyorum. Anadolu ajansı buna dahil. Resmi Gazetede kanun ve yasa değişiklikleri var diye bakıyorum. En yorumsuz sade kaynak orası.
Özellikle NPC tipli üyeler tarafından yapılan haberlerin kaynağını sorduğumuzda hiçbir şey demiyorlar. Maksat paylaşım yapıp profil kasmak sanırım. Bir tane olumlu haber de yok hani. Hep böyle negatif haber.
Ben artık Resmi Gazete hariç hiçbir kaynağa güvenemiyorum. Anadolu ajansı buna dahil. Resmi gazetede kanun ve yasa değişiklikleri var diye bakıyorum. En yorumsuz sade kaynak orası.
Başlığı okumuştum direkt dahil olayım diye. Kusura bakmayın. Fakat burada benim hatam yok. Başlık ayrı bir şey söylüyor konu açıklaması ayrı bir şey söylüyor.
Dünya ve Türkiye gündeminin farklı başlıklarda değerlendirilmesi gerektiğini düşündüğüm için konu açmıştım, konum etkileşim aldı ama herhangi bir düzeltme olmadı.
Konun etkileşim alsa da değişiklik yapacaklarını zannetmiyorum.
Dünya ve Türkiye gündeminin farklı başlıklarda değerlendirilmesi gerektiğini düşündüğüm için konu açmıştım, konum etkileşim aldı ama herhangi bir düzeltme olmadı.
Konun etkileşim alsa da değişiklik yapacaklarını zannetmiyorum.