Herkes biliyordur konuyu, isim vermeyeceğim, kimseyi de zan altında bırakmıyorum. Direkt öneriye girmek istiyorum: haber konularını onaylayacak ayrı bir kadro olsun. Bu tür taraflı haber konuları onaylanmasın.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
O kısma dikkat etmemişim. Ve evet ben dikkate almıyorum. Bazı gszetelerde yayınlanmadan tam anlamıyla inanmıyorum.
Ben artık Resmi Gazete hariç hiçbir kaynağa güvenemiyorum. Anadolu ajansı buna dahil. Resmi Gazetede kanun ve yasa değişiklikleri var diye bakıyorum. En yorumsuz sade kaynak orası.
Haber sitesine döner.Haber paylaşımcılığı belli bir görevli zümre tarafından yapılsın diyor öneri.
- Makaleler
- 1
Boşver, kategoriyi engelle geç kafan rahat eder.Özellikle NPC tipli üyeler tarafından yapılan haberlerin kaynağını sorduğumuzda hiçbir şey demiyorlar. Maksat paylaşım yapıp profil kasmak sanırım. Bir tane olumlu haber de yok hani. Hep böyle negatif haber.
Haberlerin hepsi negatif şeyler zaten.
- Makaleler
- 10
Adamın önerisini niye eksiliyorsunuz ki? Gayet doğru bir öneri yapmış. Madem taraflı haber yapan yok ise size ne dokunuyor da eksiliyorsunuz?
Herkes haber paylaşmasın diyor son kısmında fark etmediyseniz.
Ben artık Resmi Gazete hariç hiçbir kaynağa güvenemiyorum. Anadolu ajansı buna dahil. Resmi gazetede kanun ve yasa değişiklikleri var diye bakıyorum. En yorumsuz sade kaynak orası.
Bir gün, Cumhuriyet, Fatih Altay'lı, Erol Mütercimler, Timur Soykan iyidir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes haber paylaşmasın diyor son kısmında fark etmediyseniz.
Başlığı okumuştum direkt dahil olayım diye. Kusura bakmayın. Fakat burada benim hatam yok. Başlık ayrı bir şey söylüyor konu açıklaması ayrı bir şey söylüyor.
- Makaleler
- 10
Bir gün, Cumhuriyet, Fatih Altay'lı, Erol Mütercimler, Timur Soykan iyidir.
Bazen ucundan fon alıyor gibi hareketler yapıyorlar ama genel hatlarıyla iyi kaynaklar.
- Makaleler
- 1
Dünya ve Türkiye gündeminin farklı başlıklarda değerlendirilmesi gerektiğini düşündüğüm için konu açmıştım, konum etkileşim aldı ama herhangi bir düzeltme olmadı.Öneri açabilen kullanıcı haberlerinin kategorilere ayrışmasını önerebilir mi? Benim beklemede konum varö.
Konun etkileşim alsa da değişiklik yapacaklarını zannetmiyorum.
Aynen. Fatih Altaylı bile çelişkili laflar ediyor.Bazen ucundan fon alıyor gibi hareketler yapıyorlar ama genel hatlarıyla iyi kaynaklar.
Dünya ve Türkiye gündeminin farklı başlıklarda değerlendirilmesi gerektiğini düşündüğüm için konu açmıştım, konum etkileşim aldı ama herhangi bir düzeltme olmadı.
Konun etkileşim alsa da değişiklik yapacaklarını zannetmiyorum.
Bir ümit. Bunların oylamadan ziyade direkt yönetimin düşünmesi gereken şeyler olması da ayrı konu.
Yeni konular
-
-
15.000 TL'ye kadar film izlemek için QHD veya UHD monitör tavsiyesi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
-
-
-