Hacettepe Bilgisayar Mühendisliği okunur mu?

Hacı ismi bilinmeyen üniversite dediğin üniversite de Hacettepe, Yıldız ya.

Bu sıralamada tıp okumanın bir mantığı olmadığı kanaatindeyim ben.
Yerinde olsam ilk sıraya Bilkent mbg ve ardına Galatasaray Bilgisayar'dan başlayarak döşerdim sıralamayı.

Senin bu mbg sevdan nedir 140 bin sıralama yapmışsın öneri falan verecek en son kişi sensin.

Eleman alırken kesinlikle bakıyoruz ama ODTU mezunu olup, en genel soruları bile cevaplayamayan oluyor. Dğer yanda ise ortalama bir bölümden mezun ama çok iyi ve azimli kişiler bu METU'lu kişi yerine tercih ediliyor.

Yani işe alımda asıl baktığımız mevzu azim ve geliştirilmeye açıklık.

Senin bu mbg sevdan nedir 140 bin sıralama yapmışsın öneri falan verecek en son kişi sensin.
Yani dostum sen de bir mesajda uçak okuduğunu bir mesajda elektronik okuduğunu söylüyorsun. Varsa cesaretin at sonucunu. Üniversite tavsiyesi vermek için illa ki derece yapmaya gerek yok.

Her şeyiyle bilgisayar mühendisliğine daha yatkınım ben zaten. Ama aklımı kurcalayan ve okuyanların bile 4 sene boyunca bu stresi yaşadığı bir konu var: İş bulabilme konusu ve yaşam standardı. Bu mesleği hayatım boyunca yapacağımı ve yapay zekanın da insan sektörünü daralttığını düşününce geleceği çok riskli bir meslek oluyor.

Yani dostum sen de bir mesajda uçak okuduğunu bir mesajda elektronik okuduğunu söylüyorsun. Varsa cesaretin at sonucunu. Üniversite tavsiyesi vermek için illa ki derece yapmaya gerek yok.
Öneri vermek için derece yapmaya gerek yok ancak derece yapan birinin öneri vermesi daha doğru.

Yani dostum sen de bir mesajda uçak okuduğunu bir mesajda elektronik okuduğunu söylüyorsun. Varsa cesaretin at sonucunu. Üniversite tavsiyesi vermek için illaki derece yapmaya gerek yok.

Elektrik okuduğumu nerede söylemişim o soruyu arkadaşım attı ? Konuya da yazmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…