Seraphenthia

Yetkin
Epic Games'te oyuna sahibim ve sadece 1 kere bitirdim. Gelişmiş şeyleri falan daha oynamadım. Oyun Steam'de de indirime girmiş ve yaklaşık 105 TL'ye denk geliyor. Sizce, Epic'te olmasına rağmen yeniden almama değer mi?

Hayır, alma. Şu "İlla Steam kütüphanemde olsun!" kafasını bırakmanız lazım. Hem cebinize, hem de mental sağlınıza zarar. İkisi de aynı tecrübe kardeşim, alınca ne değişecek? Altı üstü birkaç başarım ve arkadaşlarına gözükecek diye almaya değmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games'te oyuna sahibim ve sadece 1 kere bitirdim. Gelişmiş şeyleri falan daha oynamadım. Oyun Steam'de de indirime girmiş ve yaklaşık 105 TL'ye denk geliyor. Sizce, Epic'te olmasına rağmen yeniden almama değer mi?
Hocam bana kalırsa o sadece bir takıntı. Bana kalırsa Epic'te varsa boşa olan şeye para harcamaya değmez. Gidin başka oyun alın bence.

@1577 @Leclerc @kaganaltug Yani her oyunum Steam'de olsun diye bir takıntım yok. Neresi ucuzsa oradan alıyorum ama Hades 2'yi de Steam'den almayı düşündüğüm için Hades 1'i Steam'den tekrar almama değer mi acaba diye düşündüm.

@Livo Öyle bir amacım yok denemez. Oynadığım oyunlarda %100 yapmak imkansıza yakın değilse yapmaya çalışırım.

Yani her oyunum Steam'de olsun diye bir takıntım yok. Neresi ucuzsa oradan alıyorum ama Hades 2'yi de Steam'den almayı düşündüğüm için Hades 1'i Steam'den tekrar almama değer mi acaba diye düşündüm.
Anlıyorum. Bence böyle iyi. Bu paraya başka oyun alabilirsin, daha efektif harcayabilirsin. Yani yapımcı tutup da Hades 2'yi Steam'den alacakların Hades 1'e sahip olması gerekiyor diye bir şart koşmazsa (ki koşmaz) gereksiz.

@1577 @Leclerc @kaganaltug Bu arada onun yerine önerdiğiniz bir oyun var mı? Star Wars oyunlarını hiç oynamadım ve bilgim yok ama "Star Wars Jedi Fallen Order" 4$'a, "Star Wars Battlefront 2 Celebration Edition" da 4,79$'a düşmüş. Bunlardan birini alayım mı?