Detaylar
Kim cevapladı?Kıymetini bil, bazen istesen de sahip olamıyorsun. Gözümün önünden gitsin diye içebildiğim kadar içiyorum ama yine de gözleri hafızamdan gitmiyor. Yaşattıklarını yaşamadan ölmeyesin Gözde...
mustaine
Üstün
Dediğinle konunun alakası yok kral. Kısa süreli hafıza tutma ile seninki gibi büyük yaşantılar (birisiyle olan bir mevzu özellikle kız arkadaş) aynı olmuyor. O da unutmazdı kız arkadaşıyla yaşadığını.Kıymetini bil, bazen istesen de sahip olamıyorsun. Gözümün önünden gitsin diye içebildiğim kadar içiyorum ama yine de gözleri hafızamdan gitmiyor. Yaşattıklarını yaşamadan ölmeyesin Gözde...
Hocam B12 falan kullanmıyorsanız önce onu kullanın bir. En azından azalır bir nebze. Eğer halihazırda kullanıyorsanız bence bir doktora danışın. Her şey olabilir.B12 eksikliği çıkmıştı. Her neyse, az önce 3 yıldır okuduğum sınıfın camı nereye bakıyor diye düşündüm, hatirlayamadim. Bu kadarı normal değil gibi.![]()
Kıymetini bil, bazen istesen de sahip olamıyorsun. Gözümün önünden gitsin diye içebildiğim kadar içiyorum ama yine de gözleri hafızamdan gitmiyor. Yaşattıklarını yaşamadan ölmeyesin gözde...
Hocam bu Gözde size ne yaptı? Her mesajınızın sonunda Gözde var. Bu kadar kafaya takmayın ya.
mustaine
Üstün
Hayatını bir kıza, bir erkeğe dayayarak onların hareketlerine bağlı olarak mutsuzluk seviyelerini artırıp azaltan kimselere ben açıkçası saygı duymuyorum ya.Hocam bu Gözde size ne yaptı? Her mesajınızın sonunda Gözde var. Bu kadar kafaya takmayın ya.
Hocam peki gerçekten gözle görülür farkı oluyor mu çünkü acilen benimde bu sorunu çözmem lazım.
HDDKullanıyorum
Üstün
Hocam peki gerçekten gözle görülür farkı oluyor mu çünkü acilen benim de bu sorunu çözmem lazım.
2 haftadır B12 hapı kullanıyorum psikolojik mi bilmem ama fark var.