Bana haftalık antrenman programını paylaşabilecek biri var mı acaba? Salondaki hocayla beraber ilerliyorum ama verdiği program içime sinmedi pek. Bugün 1. gün, sırt ve arka kol yaptım. Sırttan 6 hareket verdi, her biri 3 set. Yani 18 set. Haftada 2 kere sırt yapacağım, haftada 36 set oluyor yani. Normal mi? İnternette bölge başına 10-20 seti geçmeyin diyorlar, pek anlamıyorum bu işleri de. Ayrıca bu yaptığım hareketler sırtın farklı bölgelerini çalıştırdığı için tam 36 sayılmıyor mu, her bölgenin set sayılarını ayrı ayrı mı saymak lazım, üst sırt alt sırt vesaire diye?
Sırttan yaptığım 6 hareket şunlar:
Lat pulldown, rowing machine, pull down machine (latten farklı), Incline Dumbell Row hareketinin makine hali, yüze halat çekme ve fly makinesinde arkaya çekiş.
Makinelerin isimlerini yanlış söylüyor olabilirim, konuya dair hiçbir fikrim yok çünkü.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir, teşekkürler şimdiden.
Sırttan yaptığım 6 hareket şunlar:
Lat pulldown, rowing machine, pull down machine (latten farklı), Incline Dumbell Row hareketinin makine hali, yüze halat çekme ve fly makinesinde arkaya çekiş.
Makinelerin isimlerini yanlış söylüyor olabilirim, konuya dair hiçbir fikrim yok çünkü.