Her zamanki gibi geçti, iyiydi ama stresliydi. Yarın ders zamanı.
Bugünku MSU'yu saymayacağim, hastalığıma veriyorum. Geçen pazar 2023 TYT Tıpkı Basım yaptım, 94,75-95,25 geldi.Netleriniz nasıl ve ders çalışmaya odaklanamıyorum son zamanlarda tavsiyeniz nedir?
Tedavi görüyor musun?İnsanlar cidden beni çok sıkıyorlar ve darlıyorlar uzun bir süredir böyleydi ve herkesle aramı kapattım. 2-3 kişiyle konuşuyorum yetiyor. Bir hedef ve amaç arıyorum tabii yanı sıra eğitimle de alakalı hedeflerim var onları planlamaya çalışıyorum. İnsanların içine çıkmaya çekiniyorum, insan görmek istemiyorum, toplu taşımada bile insanlarla iç içe olmak beni bunaltıyor. Uzun bir süredir böyleyim, tam ne kadar süre olduğunu bilmiyorum.
Görmüyorum. Gereksiz geliyor.
Seninki şu hesap: kanser hastasının kemoterapiye gereksiz demesi.
Seninki şu hesap: Kanser hastasının kemoterapiye gereksiz demesi.
![]()
Ama mevcut durum sağlıksız. Bunun tedavi edilmesi gerekmiyor mu? Anlamak için soruyorum. Eleştiren ve yargılayan biri değilimdir.Yani şöyle benim annem de şizofreni hastası o yüzden psikoloji ile iç içeyim zaten gitmek istemiyorum bir nebze.![]()
Ama mevcut durum sağlıksız. Bunun tedavi edilmesi gerekmiyor mu? Anlamak için soruyorum. Eleştiren ve yargılayan biri değilimdir.
Depresyon ciddi bir rahatsızlıktır. Yani eften püften bir şey değildir. Bunu en iyi siz anlarsınız yaşayan biri olarak.Edilmesi gerekiyor haklısınız tabii ki. Ancak bilmiyorum o kısmını. Kendi dünyamda yaşıyorum aileme söylemiyorum.
Depresyon ciddi bir rahatsızlıktır. Yani eften püften bir şey değildir. Bunu en iyi siz anlarsınız yaşayan biri olarak.
Depresyon psikolojik bir hastalık da değildir. Biyolojik bir hastalıktır. O yüzden psikiyatri diye bir bölüm var.
Eğer, yine de istemiyorsanız, sizi dinleyebilirim arkadaşça. Birkaç noktaya değinip sohbet etmiş oluruz.