Netleriniz nasıl ve ders çalışmaya odaklanamıyorum son zamanlarda tavsiyeniz nedir?
Bugünku MSU'yu saymayacağim, hastalığıma veriyorum. Geçen pazar 2023 TYT Tıpkı Basım yaptım, 94,75-95,25 geldi.
AYT'm TYT'me nazaran daha iyi.

Sabah erken kalkın gününüzü verimli geçirin, başka tavsiye veremem çalışmak zorundasınız.

İnsanlar cidden beni çok sıkıyorlar ve darlıyorlar uzun bir süredir böyleydi ve herkesle aramı kapattım. 2-3 kişiyle konuşuyorum yetiyor. Bir hedef ve amaç arıyorum tabii yanı sıra eğitimle de alakalı hedeflerim var onları planlamaya çalışıyorum. İnsanların içine çıkmaya çekiniyorum, insan görmek istemiyorum, toplu taşımada bile insanlarla iç içe olmak beni bunaltıyor. Uzun bir süredir böyleyim, tam ne kadar süre olduğunu bilmiyorum.
Tedavi görüyor musun?

Edilmesi gerekiyor haklısınız tabii ki. Ancak bilmiyorum o kısmını. Kendi dünyamda yaşıyorum aileme söylemiyorum.
Depresyon ciddi bir rahatsızlıktır. Yani eften püften bir şey değildir. Bunu en iyi siz anlarsınız yaşayan biri olarak.
Depresyon psikolojik bir hastalık da değildir. Biyolojik bir hastalıktır. O yüzden psikiyatri diye bir bölüm var.

Eğer, yine de istemiyorsanız, sizi dinleyebilirim arkadaşça. Birkaç noktaya değinip sohbet etmiş oluruz.

Depresyon ciddi bir rahatsızlıktır. Yani eften püften bir şey değildir. Bunu en iyi siz anlarsınız yaşayan biri olarak.
Depresyon psikolojik bir hastalık da değildir. Biyolojik bir hastalıktır. O yüzden psikiyatri diye bir bölüm var.

Eğer, yine de istemiyorsanız, sizi dinleyebilirim arkadaşça. Birkaç noktaya değinip sohbet etmiş oluruz.

Gitmeyi düşündüm ama belli sebeplerden dolayı vazgeçtim o yüzden biraz süreye ihtiyacım var. Biyolojik hastalık derken nasıl yani psikolojik bir rahatsızlık değil mi?