Platformda aşırı fazla kürt kullanıcı var. İnsan şaşırıyor valla. TR twitterde fena kürt faşizanlığı dönüyor.

Futbol tayfa zaten beyin ölümünü vermiş durumda. Profil fotosunda futbolcu varsa hiç muhattap olmaya gerek yok.

Kolpa dolu baskalarinin resimlerini kendilerininmis gibi paylasiyorlar. Hic bir bilgi sahibi olmadan bir konu hakkinda flood yapiyorlar ve binlerce kisi begeni atiyor.
O doğru, söylediğim şey insanlar Instagram'da muhteşem hayatlar yaşıyormuş, her şey mükemmel ve toz pembeymiş gibi davranıyor. Twitter'ın kaosu en azından hiçbir şeyin toz pembe olmadığını ve insanların ne kadar ahmak olabildiğini her gün hatırlatıyor. Bana göre daha iyidir, Instagram'dan daha dürüst bir ortam.

Ben X akışımdan memnunum. Siyaset hakkında paylaşım yapan hiçbir hesap görmüyorum. Sadece takip ettiğim hesapların gönderilerini görüyorum. Listelerim var, keyfim yerinde. "Sana özel" kısmını da kendi zevkime göre eğittim. Yani algoritmaya diz çöktürttüm. Tertemiz kullanıyorum.

Saçma sapan bir platform, önce teknik hataları düzeltsinler. Milyonlarca kişinin kullandığı bir uygulamada profil fotoğrafı değiştiremiyorum ya.