Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
İste mevzu surada ben CPU-Z kurup HTML tagini modifiye etmek istemiyorum
Kurmadan su tagi gorsem yeterdi bana.
Anladığım kadarıyla sedece belirli sitelerden medya eklenebiliyor.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Bir üyenin makalelerinin altında CPU-Z fotoğrafı görüyordum ve kendim eklemek istediğim bir ikon var, nasıl ekleniyor acaba?
Rehber: CPU-Z Valid Banner'ı nasıl yapılır?
Selamlar. Bu yazımda size resimdeki gibi CPU-Z Valid bannerını nasıl oluşturabileceğinizi ve profilinize nasıl koyabileceğinizi anlatacağım. Bunun için CPU-Z Validator sitesinden bir hesap açıp sistem doğrulaması yapmanız gerekiyor. 1-) CPU-Z Validator sitesinde bir hesap açın. 2-) CPU-Z...
İste mevzu surada ben Cpu-Z kurup html tagini modifiye etmek istemiyorumRehber: CPU-Z Valid Banner'ı nasıl yapılır?
Selamlar. Bu yazımda size resimdeki gibi CPU-Z Valid bannerını nasıl oluşturabileceğinizi ve profilinize nasıl koyabileceğinizi anlatacağım. Bunun için CPU-Z Validator sitesinden bir hesap açıp sistem doğrulaması yapmanız gerekiyor. 1-) CPU-Z Validator sitesinde bir hesap açın. 2-) CPU-Z...techolay.net
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
İste mevzu surada ben CPU-Z kurup HTML tagini modifiye etmek istemiyorum
Anladığım kadarıyla sedece belirli sitelerden medya eklenebiliyor.
Ohh, o zaman belli yerlere yükleyebilirim, bu iyiymiş.Anladığım kadarıyla sedece belirli sitelerden medya eklenebiliyor.
Teşekkür ederim