Detaylar
Kim cevapladı?SadeceZinzap
Uzman
Başlanır.
Koneko Toujou
Üstün
Bilmiyorum, oyun eski diye tereddüt ediyorum. RDR 2 gibi oyunları sevmiyorum, başlanır mı?
Grafikler senin için çok önemliyse Black Mesa oyna sonra hl 2'ye geç. Eğer önemli değil dersen hl 1 -2 normal sırasıyla oyna.
Half-Life'ın 0.52 Alpha versiyonunu bile oynamış birisi olarak kesinlikle oynanır diyorum.
Black Mesa'yı orijinal oynamanı tavsiye ederim crack versiyonlarının çoğunda Xen kısmı yok. Oyunun sonları orada geçiyor.
MrSecurity
Başarılı
Grafik takıntınız yoksa Source hariç tüm seri oynanır ama grafikler iyi olsun derseniz Black Mesa iyi bir seçenek olabilir.
Koneko Toujou
Üstün
Grafik takıntınız yoksa Source hariç tüm seri oynanır ama grafikler iyi olsun derseniz Black Mesa iyi bir seçenek olabilir.
Asıl oyun bile Source versiyonundan kalitelidir. Oyun motoru değiştirince modellemeleri sıfırdan yapmak yerine her şeyi olduğu gibi aktarmışlar ama çok kötü olmuş.
Bilmiyorum, oyun eski diye tereddüt ediyorum. RDR 2 gibi oyunları sevmiyorum, başlanır mı?
Başlanır. Half-Life 1 çok eski ama hala güzel istersen onu oynayabilirsin. İstersen de bizzat Half-Life 1'i geliştiren adamların da önerdiği HL1 remake'i olan Black Mesa'yı da oynayabilirsin. HL2 ise hala dahi yaşlanmamış enfes bir oyun. Sarar yani merak etme.