Chio

Başarılı
Selam, hangi antivirüs programını kullanıyorsunuz? Ben, bizim evde 2 senedir Windows cihazlar ve telefonlar için Kaspersky kullanıyorum. Şu ana kadar bir sıkıntım olmadı, bizimkilerden de şikayet gelmedi ancak yeni bir antivirüs programına geçsem mi diye düşünüyordum. Temmuz gibi yenileme zamanı gelecek.

Sizce yeni bir antivirüs programına geçmeli miyim yoksa Kaspersky devam mı edeyim? Siz ne kullanıyorsunuz?

Norton

Tam kaç MB RAM kullanıyor bilmiyorum. Birazdan format atacağım. Kurduktan sonra değerleri atarım.

Telefonda kullanmam, paranoya edersem Kaspersky kurar sonra taratıp silerim.
Windows üzerinde Defender kafi. Kaspersky ücretli kullanıyorsanız ve anlamayan insan bolsa evde iyidir kalsın.
Linuxda bağrıma kadar açık geziyorum bi firewall var.

Norton.

Tam kaç MB RAM kullanıyor bilmiyorum. Birazdan format atacağım. Kurduktan sonra değerleri atarım.

Ben de hiç bakma gereği duymadım çünkü hiç kasma vb. sorun yaratmadı. Victus ve ASUS laptoplarda var; Victus i7 12. nesil, ASUS i5 13. nesil. İkisinde de 16 GB RAM var.

Victus olanda düzenli olarak güncel oyunlar oynuyorum (Elden Ring, Hogwarts vs.) Ve AutoCAD 25 gibi programlar çalıştırıyorum.