3000 V6 dizel, 3600 V8 benzin, 4400 V8 benzin ve 5000 V8 benzin motorlular dışında hiçbir Range alınmaz. Motoru çok üzer. Hele ki 2000 dizel ve 2700 dizeller
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Eger 2. nesilde uretilen D2 kodlu dizel motordan bahsediyorsaniz zaten hic verimli motor degildi. S60'in has motorlari 2 litre ustu benzinli motorlaridir. P2 kasanin 2.0T, 2.4T, 2.5T, R 6 speed motorlari harikadir. Sadece R biraz sorunlu motor, hepsinin arasindan 2.5T fiyat olarak hem daha ucuz, hem iyi performansli, hem de sorunsuz motor.Onlarda dizel motor bitti. Sadece hibridden devam ediyorlar. Bir arabayı da böyle bitirdiler.
Mild hibritin konforunu ayri buluyorum ben. Elektrikli gibi calisiyor, gaza cok az basiyorken elektrikli gibi davraniyor fakat biraz dokununca hemen calistiriyor 250 beygirlik benzinliyi.
Digerlerini bilmem de BYD'nin buyuk sedanlari bayagi hosuma gidiyor.
- Makaleler
- 50
Lamborghini'yi seviyorum ama erişilebilir markalardan söyleyecek olursak BMW veya Alfa Romeo derdim.
Onu bırak da Globetrotter FH’ler efsane ya otobanda yanımızdan sessiz sessiz geçiyorlar retarder sesi adamı kendine aşık ediyorEger 2. nesilde uretilen D2 kodlu dizel motordan bahsediyorsaniz zaten hic verimli motor degildi. S60'in has motorlari 2 litre ustu benzinli motorlaridir. P2 kasanin 2.0T, 2.4T, 2.5T, R 6 speed motorlari harikadir. Sadece R biraz sorunlu motor, hepsinin arasindan 2.5T fiyat olarak hem daha ucuz, hem iyi performansli, hem de sorunsuz motor.
Mild hibritin konforunu ayri buluyorum ben. Elektrikli gibi calisiyor, gaza cok az basiyorken elektrikli gibi davraniyor fakat biraz dokununca hemen calistiriyor 250 beygirlik benzinliyi.
Çin markalarına bakılmaz. Onun yerine Kore arabaları daha iyi.
Tir isini Isvecliler yapiyor ya. Hatta biraz abarticak olursak araba isini de isvecliler mukemmel yapiyor. Scania'nın Saab'ı simdi ayakta olsa belki Volvo'dan bile kaliteli olurdu.Onu bırak da Globetrotter FH’ler efsane ya otobanda yanımızdan sessiz sessiz geçiyorlar retarder sesi adamı kendine aşık ediyor![]()
Saab şu an sadece uçak üretiyor diye biliyorum ben? Niye batmıştı?Tir isini Isvecliler yapiyor ya. Hatta biraz abarticak olursak araba isini de isvecliler mukemmel yapiyor. Scania'nın Saab'ı simdi ayakta olsa belki Volvo'dan bile kaliteli olurdu.
General motors Scaniadan aldı Saab'ı, ayakta tutamadı, ekonomik krizden ötürü kapandılar 2009'da.Saab şu an sadece uçak üretiyor diye biliyorum ben? Niye batmıştı?