Detaylar
Kim cevapladı?Genel olarak forum kültürünü seviyorum, o yüzden öyle sevmediğim bir forum yok. Her yerin kendine has problemleri var, buranın da var. Bilindik hiçbir forumun da adamakıllı bir sevilmeme sebebi olamaz bence, kişisel sıkıntılar dışında.
Cipher10101
Becerikli
Donanım haber çünkü tasarımı kötü.
- Makaleler
- 1
Bura hariç hepsi. Çünkü onlarda sevdiğim üyeler yok. @Lotr Manyağı 
Astronotarda
Üstün
Ben yeşil forumdan nefret ettim, ki buradaki çoğu insan da etmiştir zaten. Donanım'ın da tasarımı çok kötü üstte söylendiği gibi.
Kırmızı siteden nefret ediyorum, çoluk çocuk kim varsa hepsi o sitede. O forumun sahibini de sevmiyorum.
Vâveylâ
Uzman
En sevmediğim sponsor alıp çöp ürünlerin videosunu çekip öneren ve bunu yapan kişiyi destekleyen tipler. Hangisi olduğunu anlayın.
Kırmızı siteden nefret ediyorum, çoluk çocuk kim varsa hepsi o sitede. O forumun sahibini de sevmiyorum.
O forumun sahibini neden sevmediğini anlayabilmiş değilim ama ne kadar cahil insan varsa orada toplandığı bir gerçek. Onun haricinde, gerek moderatörleri gerekse toksik kitlesi yüzünden yeşil forumu ben sevmiyorum.
zfunc
Üyecik
Yeşil forum olabilir. Koyduğum ismi beğenmediler, yeniden üyelik açmam gerektiğini söylediler. Tekrardan üye olmaya çalıştığım zaman e-posta hesabı ile açılmış hesap kapatılmıştır dendi. Sonrasında desteğe yazdım, tek e-posta'm var diye. Yeni e-posta oluşturup kayıt olun diye bir cevap aldım. Yeni bir e-posta açıp kayıt olmaya çalıştım, çoklu üyelikten dolayı daha üye olmadan ceza aldım.
İlk fotoğraf AI ile düzenlendi, forumun ismi gözükmesin diye.
İlk fotoğraf AI ile düzenlendi, forumun ismi gözükmesin diye.