Hangi güvenlik yazılımını kullanıyorsunuz?

Hangi güvenlik yazılımını kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    119

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Siz bilgisayarınızda ve telefonunuzda hangi güvenlik yazılımını (Antivirüs, internet güvenliği vb.) kullanıyorsunuz?

Ben Kaspersky Premium kullanıyorum. Bu ay yeni bir Kaspersky Premium aboneliği aldım. 5 cihaz 2 yıllık 675.99 TL'ye denk geldi. iPhone 6s telefonumda da Kaspersky yüklü, bilgisayarımda da Kaspersky yüklü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbirini kullanmadım, Defender ve SmartScreen bile kapalı. Yıllardır Torrent'ten oyunlar indirip oynadım. Nereden ne indirdiğini bildikten sonra antivirüs boş iş.

Telefonda ve Linux'ta kullanmasam da Windows tarafında bir Defender duruyor elim kayar da fantastik bir şeye basarsam diye.

Bence çok kullanmaya gerek yok. Şüpheli reklamlara tıklamadığın ve güvensiz bir şey indirmediği sürece bulaşma ihtimali bayağı düşük.

Kullanıcı ne kullandığını bilirse gerek yok.

Hiçbirini kullanmadım, Defender ve SmartScreen bile kapalı. Yıllardır Torrent'ten oyunlar indirip oynadım. Nereden ne indirdiğini bildikten sonra antivirüs boş iş.
Ben şahsen sistemimin daha güvenli olmasını istediğim için Kaspersky kullanıyorum. Eskiden Standard sürümü vardı, Standard aboneliğimin bitmesine 3 ay kala 2 yıllık Premium aldım. Bu sayede daha fazla özelliğe sahip oldum (VPN, Password Manager vs.).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…