Hangi güvenlik yazılımını kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    119
Antivirüs kullanmak artık saçma geliyor. Ortalama bir internet kullanma bilgisine ve ortalama bir zekaya sahipseniz bilgisayarınıza virüs girmesi çok düşük bir ihtimal.
EVET! Sürekli bunu tekrarlıyorum. Yanlış pozitif verip korsan oyunlarınızı silen antivirüsleri kullanmayın. İnterneti bilinçli kullanın!!!

Sadece Malwarebytes. Aklıma geldikçe yaklaşık olarak haftada 1 malware taraması yapıyorum, o kadar. Sıfır korsan yazılım kullandığım için ekstra önlem alma gereği duymuyorum.

5 yıldır trend Micro kullanıyorum, bu fiyata bedava. Ne kadar bilinçli olsam da yanlışlıkla veya dalgınlığıma gelir bir şey indirir kurarım diye arka planda sessiz sedasız çalışması benim için yeterli. Zaten bilinçli olunca varlığını hissetmiyorsun.

Ofisteki bilgisayarlarda Kaspersky yüklü. Sigortacılık yaptığım için bize de mail vs üzerinden çok exe geliyor. Bilinçli olmayan çalışanlar için bence şart av, patronumun çok hayatını kurtardı Kaspersky :D, kendisi çok yoğun bazen Kaspersky uyarıyor exe açıyorsun kardeşim dikkat et diye. Benden önce bilgisayarlar çok fazla virüs yakalandığı için format atıyorlarmış, bende Kaspersky yükledim 2 yıldır mis gibi sorunsuz devam ediyoruz.