Konsolla tanışmama vesile olan PS3'tü. Orada oynadığım blur oyunun keyfi başkadır. Ancak ilk konsolum olan PS4 Slim de harikaydı her anından keyif aldım sadece PlayStation'a özel oyunları oynamakta ayrıcalık katıyordu. Gerçi şimdi bir anlamı kalmadı konsola sahip olmanın Sony yüzünden.

PS4 kanli canli bir insan olsa su an gidip bir kosede hungur hungur aglardi herhalde. Sen 10 sene boyunca koskoca bir jenerasyonun hayallerini susle, ama insanlar yine gitsin PS2, PS3 falan desin. Yazik valla. Ne yaparsak yapalim yine de PS4'un hakkini veremeyiz.

PS2 SCPH-9000 ve PS3 Super Slim beyaz renk. İkisi de bende var/vardı. PS2 dolapta tozlanıyor PS3'ü ise Xbox One X almak için satmıştım. Keşke satmasaydım diye arada içten geçirmiyorum değil. PS2 beni konsol oyunculuğuyla tanıştıran, PS3 ise bana gerçek oyunları gösteren konsol oldu.

Muhtemelen eğer zamanında Xbox One X'den pahalı olmasaydı almış olabileceğim PS4 Pro'yu da listeye dahil ederdim. O zamanlarda sadece PS4'de olan Exclusive oyunları daha yüksek çözünürlük, daha iyi grafik ve yüksek fpslerle oynamak başka olurdu. Tercihen beyaz rengi bir de, beyaz renk PS5 dışındaki konsollarda biraz alışılmış dışı olduğundan sanırım daha özel ve güzel duruyor.

PS4 bence. YouTube'da hep video izliyorum PS4 oyun grafiklerini karsilastiriyorum modern oyunlarda dahi hala cok guzel kalite. Ama telefonda izledigim icin mi oyle gozukuyor bilemiyorum. Gecen niyet ettim 2.el kirik 30 oyun yuklu PS4 12.500 liraya satiliyordu sahibinden aile sorunlari nedeniyle vazgectim almaktan.

Fakirim diye ilk PS'ımı 25 yaşında kendi paramla aldım. PS4 ve PS5 kullanabildim sadece ama komşu çocuklarında yanlış hatırlamıyorsam ilk NBA 2K9 oynamıştım. PS2 olması lazım. O günkü heyecanımı kimse alamaz.. Teknolojiye ilk imrenişimdi..

Merhaba,

En çok sevdiğiniz konsol hangisi? Zamanında oynadığınız oyunları hatırlıyor musunuz?

Ben en çok PS1 konsolunu ve PS2 konsolunu seviyordum. PS1'de en çok sevdiğim oyun jackie jhan stuntmaster ve nascar Rumble en favori oyunlarımdan olmuştu. Hala ara sıra açar emülatör ile oynarım. PS2'de ise God of War serisine bayılıyordum.

3 bana çok nostaljik ve ikonik geliyor ama şu an oyun oynama, donanımsal vb. etkenler PS5'i seçtiriyor.