1-Japan model PSP 3000 Radiant Red (Turist babamın otobüste düşürmüş)
2-PS4 Parlak 1116B 9.0 JB (Mat kasa ile aynı anakart)
3-PS4 Pro 11.00 JB (Raspberry yüzünden geç kırılıyor)

Şu an 3. olan var. PS5 hariç artık diğer hepsi grafik için alınmaz. JB olduğu için istediğim oyunu yükleyebiliyorum. Bilgisayarda oynadığım TLOU 1-2 gibi oyunları boşuna yüklemiyorum. Artık bilgisayarda oynamadığım RE 2-3-7 gibi oyunları oynuyorum. Garip bir denge kurdum. 4K monitörde 1080P modu bazen göze batıyor ama idare ediyoruz işte.

En iyi yanı 1080P kayıt alabiliyor harddiske. Silent Hill PT falan videosu çekebiliyorum.

En iyisi hangisi bilmiyorum ama en kötüsü kesinlikle PS5. Konsolun hakkını veren bir babayiğit exclusive oyun bile mi çıkmaz. GTA 6 geliyor o da 1 yıl sonra PC'ye çıkacak.

PlayStation 2 tabii ki en geniş ve zengin oyun kütüphanesine sahip konsol.

Anket olsa daha iyi olurdu tabi ama benim için en özel konsol her zaman PS1 olmuştur. Kendisi oyun dünyasına giriş biletimdir. Akabinde PSP Go var; bu da ilk karne hediyem olduğu için bende apayrı yeri var. 3 sahibi olduktan sonra hali hazırda 5 ile yoluma devam ediyorum.

Hiç konsol sahibi olmadım ama PS4 iyiydi bence. Özellikle zamanında HB üzerinden 500 GB'lık kutulu sıfır PS4 Slim almadığım için çok pişmanım. Çok hoşuma gidiyordu o konsolun tasarımı keşke o zamanlar alsaymışım diyorum 1 tane. PS5 aynı etkiyi yapamadı bende.