Hangi video platformunda aboneliğiniz var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustaine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 512
Ses kalitesi ve arayüz bakımından Spotify YT Music'i sollar ya.

Arayüzü çok umurumda olan bir şey değil. Ses kalitesi anlamında Spotify'ın YouTube'yi sollamasının imkanı dahi bulunmamakta.

Aracımda Spotify, Apple Music ve YouTube olmak üçere üç platformda da zeki müren açtığımda Spotify'ın ne kadar da çöp olduğunu gayet anladım. Spotify gereksiz basslarla şarkıyı mahvederken Apple Music mid ve tiz balansıyla olması gerektiği gibi vokalleri öne çıkartarak şarkıyı çok keyifli bir hale getiriyordu. YouTube ise bu ikisinin tam arasında kalarak şarkıyı olduğu gibi bozmadan etmeden verebiliyor.

Apple Music > YouTube > Spotify.

Spotify'ın ses kalitesinin iyi denmesinin sebebi ülkemizdeki genel kullanıcının dinleyiş türünü yatkın olmasıdır. Vokalin ön planda olması gereken bir şarkıda dahi gidip bassları yükseltiyorsa bir platform orada bir sorun vardır.

Bir YouTube geri kalanı korsan şimdi platform da söylerim de olmaz.

YouTube olmasının sebebi de hem muzik hem de reklamsız içerikten yararlanabiliyor olmam. Spotify'a para verip istediğim şarkıları dinleyemeyip üstüne bass boosted şarkı dinleyeceğime aynı parayı YouTube'a veriyorum daha kararlı bir ses, sınırsız kütüphane ve reklamsız içerik elde ediyorum.

Popypara ile YT preimum alıyorum. Hem de öğrenci planı. Aylık maksimum 27 lira veriyorum.

Korsan reacher, TWD, Game of Thrones ve geri kalanlarını izlemek için farklı sitelere para verip durmam. Adamlar haftada 1 bölüm yayınlıyor reacher 1 sezon 8 bölüm 1 sezon izlemek için 2 ay üye olmak lazım hiç adil gelmiyor. İstediğimizde izlemek için online tercih ediyoruz adamların yaptığına bakın.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt