6191

Uzman
Makaleler
1
Bu zamana kadar hep ChatGPT'ye kod yazdırıp sisteme entegre etmek üzerine çalışırdım fakat Cursor bambaşka bir dünya resmen. Direkt projenin üzerinde aynı anda birden fazla dosya ekleyerek çalışmama yarıyor, benim yerime backend ve frontend'deki yerleri algılayıp düzenliyor.

Siz neler kullanıyorsunuz?

chaiNNer, Aiarity Image Enhancer, Topaz Video Ai ve DeepSeek kullanıyorum. Hepsinin birbirinden güzel özellikleri var, özellikle güzel modeller bulunabilirse chaiNNer ile birlikte çok güzel işler çıkartılabiliyor.

Bu zamana kadar hep ChatGPT'ye kod yazdırıp sisteme entegre etmek üzerine çalışırdım fakat Cursor bambaşka bir dünya resmen. Direkt projenin üzerinde aynı anda birden fazla dosya ekleyerek çalışmama yarıyor, benim yerime backend ve frontend'deki yerleri algılayıp düzenliyor.

TechAl

Grok
ChatGPT
Nadiren CoPilot
Topaz video ai var bir de arkadaş yazınca hatırladım.

Bu zamana kadar hep ChatGPT'ye kod yazdırıp sisteme entegre etmek üzerine çalışırdım fakat cursor bambaşka bir dünya resmen. Direkt projenin üzerinde aynı anda birden fazla dosya ekleyerek çalışmama yarıyor, benim yerime backend ve Frontend'deki yerleri algılayıp düzenliyor.

ChatGPT.
DeepSeek.
Çok nadir kullandığım Copilot ile Grok.