KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.514 Çözümler 70 Beğeniler 5.472 Yer Haddonfield, Illinois 1 Mayıs 2025 #11 İtachi Uchiha dedi: Bende de arada bir oluyor. Üst üste hapşurmaktan feleğim şaşıyor. Bilmediğin bir alerjin vardır? Test yaptırdın mı? Genişletmek için tıkla... Test yaptırmadım ama kendimi bildim bileli böyle bir şey yoktu. Sonradan alerji kazanılabiliyorsa bilmiyorum.
İtachi Uchiha dedi: Bende de arada bir oluyor. Üst üste hapşurmaktan feleğim şaşıyor. Bilmediğin bir alerjin vardır? Test yaptırdın mı? Genişletmek için tıkla... Test yaptırmadım ama kendimi bildim bileli böyle bir şey yoktu. Sonradan alerji kazanılabiliyorsa bilmiyorum.
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 1 Mayıs 2025 #12 Sonradan çıkabiliyor. Belkide doktorun dediği gibi geçicidir. Michael MYERS dedi: Test yaptırmadım ama kendimi bildim bileli böyle bir şey yoktu. Sonradan alerji kazanılabiliyorsa bilmiyorum. Genişletmek için tıkla...
Sonradan çıkabiliyor. Belkide doktorun dediği gibi geçicidir. Michael MYERS dedi: Test yaptırmadım ama kendimi bildim bileli böyle bir şey yoktu. Sonradan alerji kazanılabiliyorsa bilmiyorum. Genişletmek için tıkla...
U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.938 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 1 Mayıs 2025 #13 Tozdandır hocam başka açıklaması olamaz bence.