Hocam kaç yaşındasınız? Ne olacak ki bir gün ile streaki bozsanız? Aileniz mi baskıcı?

Şöyle düşünün, hayat bir oyun ve ben de aşırı agresif bir oyuncuyum. Combo üstüne combo yapmak istiyorum. 14 yaşındayım. Babam para veriyor diye babamla çalışıyorum. Yaz tatilini boş geçirmektense para biriktirmek istiyorum. Ne kadar çok para o kadar finansal özgürlük. Babam bana istediğim şeyleri almıyor (istek). Yani haklı da. Para kazanmak ne kadar zor ben şahidim. Neden emeğini boş şeyler için harcasın? Çocuğunu mutlu etmek içinse o çocuk ileride babasından ev, araba isteyemeyecek. O zaman ben onlardan deneyim olarak 2 adım önde olacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle düşünün, hayat bir oyun ve ben de aşırı agresif bir oyuncuyum.combo üstüne combo yapmak istiyorum. 14 yaşındayım. Babam para veriyor diye babamla çalışıyorum. Yaz tatilini boş geçirmektense para biriktirmek istiyorum. Ne kadar çok para o kadar finansal özgürlük. Babam bana istediğim şeyleri almıyor (istek). Yani haklı da. Para kazanmak ne kadar zor ben şaitim. Neden emeğini boş şeyler için harcasın? Çocuğunu mutlu etmek içinse o çocuk ileride babasından ev, araba isteyemeyecek. O zaman ben onlardan deneyim olarak 2 adım önde olacağım.

Kendinizi yormama çalışın, çalışmanın yanı sıra vücudun dinlenmesi de gerekiyor, büyüme çağındasınız eklemlerinizin ağrıdığını varsayıyorum bunlar normal ama hasta hissediyorsanız kesinlikle ailenizle sağlık ocağına görüşün kendinizi aksatmayın.

Tecrübe her zaman iyidir dinlendikten sonra işinize devam edersiniz ama acele etmeyin.

Şöyle düşünün, hayat bir oyun ve ben de aşırı agresif bir oyuncuyum. Combo üstüne combo yapmak istiyorum. 14 yaşındayım. Babam para veriyor diye babamla çalışıyorum. Yaz tatilini boş geçirmektense para biriktirmek istiyorum. Ne kadar çok para o kadar finansal özgürlük. Babam bana istediğim şeyleri almıyor (istek). Yani haklı da. Para kazanmak ne kadar zor ben şahidim. Neden emeğini boş şeyler için harcasın? Çocuğunu mutlu etmek içinse o çocuk ileride babasından ev, araba isteyemeyecek. O zaman ben onlardan deneyim olarak 2 adım önde olacağım.
Haklısınız da 300 combonuzu 310'a kadar devam ettirip 7 combo ara vermektense, 300'de bırakıp 1 gün ara verip daha iyi şekilde dönseniz daha sağlıklı değil mi vücut açısından? Ne kadar oyun benzetmesi de yapsanız hayat oyundan çok daha farklı işliyor sonuçta.

Kendinizi yormama çalışın, çalışmanın yanı sıra vücudun dinlenmesi de gerekiyor, büyüme çağındasınız eklemlerinizin ağrıdığını varsayıyorum bunlar normal ama hasta hissediyorsanız kesinlikle ailenizle sağlık ocağına görüşün kendinizi aksatmayın.

Tecrübe her zaman iyidir dinlendikten sonra işinize devam edersiniz ama acele etmeyin.

Sanırım yarın durumuma bağlı olarak aileme söyleyeceğim veya söylemeyeceğim. Hafif hasta hissetsem bile bunun sonu çalışmaya gidersem büyük bir hal alacak. İşimi riske bırakmayacağım. Teşekkürler mesaj için.

Sanayide babamın yanında çalıştığımda bana aynısı oluyordu. İki yorgunluk birası atıp güzelce uyuduktan sonra çelik gibi kalkıyordum. Sen de uyuduktan sonra düzelecektir yüksek ihtimalle. Yorgunluk + güneş çok kötü yapıyor insanı.