Arkadaşlar, bugün uzun soluklu bir demir işi yaptık, sabah 6’dan akşam 6’ya kadar. Tamamen güneşte çalıştık. Şu an normalde sıcaktan terlemem gerekirken az önce bir anlığına titredim. Vücudum anormal sıcak şu an. En son 3 yıl önce hasta olmuştum, ne yapacağımı bilmiyorum. Eğer aileme söylersem babamın yarın beni işe götürmeme ihtimali var ve 3 yıllık seriyi bozmak istemiyorum. O yüzden sizden acil destek istiyorum. Ne yapmalıyım?

Bu konuyu başkası yazsa ben şu an kahkahalarla yere yığılmıştım, hadi hayırlısı. Lütfen çözüm önerisi dışında mesaj yazmayın, konuyu kirletmeyelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gibi durumlarda annem beni soyup kafama da ıslak havlu koyardı ateşim normale dönsün diye. Ayrıca C vitaminli şeyler yerseniz hastalıklara iyi gelir.

Dediklerim umarım işine yarar.

Öncelikle çok su iç, yatıp dinlen sadece yat, serin bir ortamda bulun eğer ki vücudun sıcaksa, yavaş hareket et çok hızlı davranma.

Sağlık ile ilgili sorunlarınıza teknoloji forumlarında çözüm aramayayarak başlayabilirsiniz. Gidin doktora gözükün burada birinin vereceği yanlış bir tavsiye ile durumu daha kötü yapabilirsiniz.
Her hastalanan doktora giderse daha işimiz var. Özellikle askerde bunun sebebini öğrenebilirsin. Nereye sormak isterse oraya sorabilir. Konudan sapmamak adına lütfen bir kereden fazla bana cevap vermeyin.

Dediklerim umarım işine yarar.

Öncelikle çok su iç, yatıp dinlen sadece yat, serin bir ortamda bulun eğer ki vücudun sıcaksa, yavaş hareket et çok hızlı davranma.

Vücudumu ıslattım klimalı odaya geçtim kendimi soğutuyorum şu an. Eğer çözüm için tek gereken şey su içip kendini soğutmaksa çok kolay bir şey bu. Ki sanmıyorum o kadar kolay bir şey olduğunu.

Vücudumu ıslattım klimalı odaya geçtim kendimi soğutuyorum şu an. Eğer çözüm için tek gereken şey su içip kendini soğutmaksa çok kolay bir şey bu. Ki sanmıyorum o kadar kolay bir şey olduğunu.

Haklısınız hocam, bu sadece susuz kaldım biraz, serinleyeyim meselesi olmayabilir.

Eğer ki gerçekten kendinizi hasta olduğunuza inanırsanız şimdiden söyleyeyim 3 yıllık seri değil sağlığınız önemli bırakın en üst seviyede kalsın seriniz. Biraz ciddi olarak değerlendirdim ama olsun :D

Bir duş her derde çare olur bazen.

Babam hesap sorar neden bu saatte duşa giriyorsun diye. Şu an iyi miyim değil miyim bilmiyorum. Şimdi yatacağım. 10 dakika sonra durum güncellemesi yapacağım.

Duş alıp dinlenin derim uyandığınızda sağlık ocağına gidersiniz.

Sanırım iyileştiğimi sanıp yarın çalışma ortasında yere yığılıp bayılacağım. Bugün vücuduma anormal derecede sıcaklık nüfus etti. Bu durumdan en muzdarip olan organım ellerim. Eldiveni 5 dakika güneşte koyunca aşırı ısınıyor, saatlerce güneşte beklemiş demiri kaldırdığımda elimde eldiven olmasa sıcaklıktan dolayı o demiri katiyen tutamam. Her seferinde ısı alışverişinde elime ısı pompalandığını hissediyorum. Şu an parmaklarımın ucu acıyor. Hasta olmazsam zaten kendimi cyborg ilan ederim.

Son düzenleme: