PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar,

Ben çok terleyen bir yapıya sahibim bunun önüne nasıl geçebilirim? Bol bol su da içiyorum ama geçmiyor terleme çok da alakası olduğunu da düşünmüyorum.

Ben bu sorunu L-Karnitin kullandığım dönemde yaşamıştım, kışın herkes mont giyerken ben kısa kollu tişörtle terliyordum. Vitamin kullanıyorsan eğer içeriğinde L-Karnitin var mı diye kontrol et. Onun haricinde yaz ayındayız, bu havalarda terlemek gayet normal. Tiroid de terleme yapabilir, dahiliyeden randevu alıp kontrol ettirmeni tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar,

Ben çok terleyen bir yapıya sahibim bunun önüne nasıl geçebilirim? Bol bol su da içiyorum ama geçmiyor terleme çok da alakası olduğunu da düşünmüyorum.

klorür içeren antiperspirantlar normal deodorantlardan çok daha etkilidir. Deodorantlar etkili olmaz fazla.
Gece yatmadan önce temiz, kuru koltuk altına sür. Sabah yıkarsın. Gerekirse birkaç gece üst üste uygularsın.
Olmadı doktora başvurman daha mantıklı doktor sana bakalım ne önerecek o daha da önemli. Belki vücut bir duruma tepki gösteriyor.

Ben bu sorunu l-karnitin kullandığım dönemde yaşamıştım, kışın herkes mont giyerken ben kısa kollu tişörtle terliyordum. Vitamin kullanıyorsan eğer içeriğinde l-karnitin var mı diye kontrol et. Onun haricinde yaz ayındayız, bu havalarda terlemek gayet normal. Tiroid de terleme yapabilir, dahiliyeden randevu alıp kontrol ettirmeni tavsiye ederim.

Anladım teşekkür ederim hocam yok zaten ben l karnitin ilaçı veya vitamin ilacı kullanmıyorum. Dahiliye ye gittim bir sonuca varamadık bir şey gözükmüyor dedi. Ve ben kışın da acayip terliyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Benim ellerim resmen muslukta el yıkamış gibi oluyor, doktora gittim normal dedi, kan değerlerinde de bir şey çıkmadı ama kesinlikle normal değil. Bir tane jel verdi bıraktı, o kadar. Excipial LİPO isimli bir emülsiyon. Doktora danış yine de.

Aynı olay bir kuzenimde de var, yıllardır çekiyoruz bu eziyeti.