Ay'da bazı taksiciler, bayram dolayısıyla mezarlık ziyaretine gidecek olan yolcuları ücretsiz taşıyacaklarını duyurdu. Yolcuların bayram boyunca mezarlık ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla bu uygulama başlatıldı.

Sonunda güzel bir haber. Hocam @995 bakın böyle haberlerde var :D içimizi kararttınız.

Helal olsun. 🙏 Meslek grubunun içerisindeki kötülerden yola çıkarak genelleme yapmak doğru değildi. İşini adamakıllı yapan taksiciler de var.

Hatay'da bazı taksiciler, bayram dolayısıyla mezarlık ziyaretine gidecek olan yolcuları ücretsiz taşıyacaklarını duyurdu. Yolcuların bayram boyunca mezarlık ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla bu uygulama başlatıldı.

Hatayda taksiciler bir başka. Bayağı bir bedavaya almışlardır beni. En azından benim ilçe için.

Belediye ile taksicilerin iş birliğinde her il ve ilçede yapılabilir bu. Hem taksiciler zarar etmemiş olur hem insanlar mezarlıklara rahat gider. Zaten ranttan başka bir işe yaradıkları yok. 3 milyonu sadece porselen kupa alımında kullanıyorsan(?) bunda da kullanırsın. Gerçekten örnek bir uygulama tebrik ederim.

Keşke her taksici turistlerden çalıp çırpmak yerine böyle olsa.
Sadece turistlerden degil bizdende caliyorlar. Gecen ay istanbul'da taksici ile musterinin sohbetine tanik oldum. Taksimden hava limanina cok buyuk miktarda para talep etti musteri ise ucak biletinden pahali oldugunu soylemisti. Cidden oyle sanki ucaga biniyormusuz gibi para talep ediyorlar şaka gibi.