Detaylar
Kim cevapladı?Alınabilir fakat W75 ile bu klavyeyi kıyaslamak saçma olur. W75 daha iyi tabii ki de.
@Toby Fox Kaan sence nasıl bu klavye?
İndirim ile 1K civarına düşüyor genelde, arada gerçekten 2-3K değecek kadar fark yoksa direkt almayı düşünüyorum.
Bende manyetik arıyorum. Şunu alacağım büyük ihtimal.İndirim ile 1K civarına düşüyor genelde, arada gerçekten 2-3K değecek kadar fark yoksa direkt almayı düşünüyorum.
Bende manyetik arıyorum. Şunu alacağım büyük ihtimal.
Az aşabilirsem bunada bakabilirim ama 75/tkl kullanması daha kolay oluyor.
Aula F75'i az önce sattım, Z11'e geri geçtim ama çok zor kullanması.
Az aşabilirsem bunada bakabilirim ama 75/tkl kullanması daha kolay oluyor.
Aula F75'i az önce sattım, Z11'e geri geçtim ama çok zor kullanması.
Aula F87 de alabilirim. Bayağı arada kaldım. Hiç manyetik klavye kullanmadım. F87'nin sesi bayağı hoşuma gitti ama manyetik değil. Manyetik ne kadar fark yaratır onu da bilmiyorum.
Aula F87 de alabilirim. Bayağı arada kaldım. Hiç manyetik klavye kullanmadım. F87'nin sesi bayağı hoşuma gitti ama manyetik değil. Manyetik ne kadar fark yaratır onu da bilmiyorum.
Aynı şekil, bir yanım mekanik al geç diyor bir yanım manyetik al diyor, FPS oyunları oynadığım için ek olarak bir düşünüyorum.
Aynı şekil, bir yanım mekanik al geç diyor bir yanım manyetik al diyor, FPS oyunları oynadığım için ek olarak bir düşünüyorum.
Bende genelde sadece FPS oynuyorum. Ama F87 çok cazip geliyor. Sesi çok iyi, %75, 8000 mAh batarya gibi bir sürü özelliği var.
@Zeitnot Akko'yu aldım. Gelince yazarım.
Son düzenleme:
Tamamdır sizi bekleyeyim o zaman.
Forumda görüşlerimi yazmıştım. Kablosu ve switchleri güzel. Ama genel olarak kasası, kablonun alt kısıma takılması ve tuşlarını pek sevemedim. Ayrıca sesli. Ama indirime girerse kesinlikle alın. Gerçi TKL arıyorsanız indirimsiz İncehesap'da 2000 ₺ satılıyor o fiyat da iyi bence.