Tokat hocam, alıcı parayı bir türlü atmadı.Biraz geç kaldın. Ben 3 gibi aldım kargoya verildi. Tahmini teslimat yarın. Tatil dolayısıyla Bursa'dayım. Gaming.Gen.TR İstanbul'da. Yarın gelir muhtemelen. Nerede oturuyorsun?
Detaylar
Kim cevapladı?Bu hafta gelir hocam.
@Toby Fox Kaan sence dareu EK871'den geçmeye değer miydi?
@Zeitnot klavye geldi. Harbiden bayağı fark yaratıyor FPS oyunlarında. Aşırı hızlı peek alabılıyorsun. Driveri biraz karısık o kadar.
@Toby Fox kaan bu klavyeyi en düşük hassasiyette kullanırsam bir sorun olur mu? Çift tıklama gibi.
Son düzenleme:
Teknik olarak çift tiklama olmaz da çok hassas olur, yanlisikla başka tuşlara basabilirsiniz. Alışma meselesi.@Toby Fox kaan bu klavyeyi en düşük hassasiyette kullanırsam bir sorun olur mu? Çift tıklama gibi.
Peki klavyeye bir zararı var mı?Teknik olarak çift tiklama olmaz da çok hassas olur, yanlisikla başka tuşlara basabilirsiniz. Alışma meselesi.
Niye olsun? Bir zararı olmaz.
İnceleme yapan bir yabancı kanalda görmüştüm. Sürekli yüksek hassasiyet kullanmak klavyeye zarar verebilir tarzında bir şey demişti. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
@Zeitnot klavye geldi. Harbiden bayağı fark yaratıyor FPS oyunlarında. Aşırı hızlı peek alabılıyorsun. Driveri biraz karısık o kadar.
Hocam ayarlarınızı atabilir misiniz? Benim klavye yarın gelir tahmini.
Maçtayım. Bitince atayım.Hocam ayarlarınızı atabilir misiniz? Benim klavye yarın gelir tahmini.
Maç bozuldu şansına
Dosya Ekleri
Rapid Trigger açmak fayda sağlamaz mı?Maçtayım. Bitince atayım.
Maç bozuldu şansınadriveri uygulamadan Türkçe yapmayı bulamadım. Web üzerinden yaptım ayarları. Orada İngilizce otomatik. Hassasiyet 0.30 da Rapid trigger kapalı.
Hocam bir de HepsiJet ile mi geldi? Ben kargomu takip edemiyorum.
Rapid trigger açmak fayda sağlamaz mı?
Hocam bir de HepsiJet ile mi geldi? Ben kargomu takip edemiyorum.
HepsiJet ile geldi. Rapid trigger kişiden kişiye değişir bence.