Forumda görüşlerimi yazmıştım. Kablosu ve switchleri güzel. Ama genel olarak kasası, kablonun alt kısma takılması ve tuşlarını pek sevemedim. Ayrıca sesli. Ama indirime girerse kesinlikle alın. Gerçi TKL arıyorsanız indirimsiz İncehesap'da 2000 ₺ satılıyor o fiyat da iyi bence.

Yani alınabilir mi? @Ssoulstealler59 3-4 aya patlar diyor.

Sanmıyorum, Havit öncesi 1000-1500 ₺ arası 2-3 tane farklı klavye kullandım. Switchleri o klavyelere göre gayet kaliteli ve diğer klavyelerde garanti sorun yaşarken, bu klavyede 1-2 ay civarı kullanımda hiç switch sorunu yaşamadım. Diğer klavyelerin bazılarında ilk haftada çift basma sorunu yaşayıp switch değiştirmiştim.

Havit diğer ürünleri fiyat vb. hatalı davransa da, kendi fabrikasından ürettiğinden bence rastgele fabrikada üretilen fason üretimler gibi olmuyor. Ha bir de ürünler hakkında çok az bilgileri veriyorlar. Atıyorum switch kendileri üretiyormuş, yani bu switche bir isim bul değil mi? Bu konuda bayağı beceriksizler.

AKKO hakkında da genelde Kaan çok iyi şeyler demiyor. Bir de %60 istemiyorsan ve manyetik istiyorsan bu fiyat aralığında tek seçenek bu.

Sanmıyorum, Havit öncesi 1000-1500 ₺ arası 2-3 tane farklı klavye kullandım. Switchleri o klavyelere göre gayet kaliteli ve diğer klavyelerde garanti sorun yaşarken, bu klavyede 1-2 ay civarı kullanımda hiç Switch sorunu yaşamadım. Diğer klavyelerin bazılarında ilk haftada çift basma sorunu yaşayıp Switch değiştirmiştim.

Havit diğer ürünleri fiyat vb. hatalı davransa da, kendi fabrikasından ürettiğinden bence rastgele fabrikada üretilen fason üretimler gibi olmuyor. Ha bir de ürünler hakkında çok az bilgileri veriyorlar. Atıyorum Switch kendileri üretiyormuş, yani bu Switch'e bir isim bul değil mi? Bu konuda bayağı beceriksizler.

Akko hakkında da genelde Kaan çok iyi şeyler demiyor. Bir de %60 istemiyorsan ve manyetik istiyorsan bu fiyat aralığında tek seçenek bu.

Akko'da kullanılan mcu Switch belli. Fiyatına göre sundukları bayağı iyi açıkçası. @Toby Fox Kaan ne olarak kötü sence Akko?

Bu arada ₺500 civarı yükseltebilirsen şu klavyedeki indirim devam ediyor. Şu an bağlantıdaki klavyeden yazıyorum. Yukarıdaki klavyelere göre tek eksiği 8K Hz ama açıkcası bence bu klavyelerdeki en gereksiz şey de bu Hz olayı.

Bir de forumda çok kullandığım Prnt Screen tuşu yok. Ama uygulamasından PgUp tuşunu Prnt Screen tuşu yaptım. Ses tekerleğine de pek ihtiyacım yokmuş onu fark ettim.

Akko FUN60 Max hakkinda ben olumsuz konuşmadım. Gasket olmaması kötü sadece. O yüzden de sesi ve yazım zevki kötü. Ancak kablosuz ve manyetik lazımsa 2.000'e daha iyisi yok.

1.999 TL'ye daha iyisini bulamazsiniz zaten, alinir.