Evet, Max modeli öyle. Pro olan öyle değil.
Detaylar
Kim cevapladı?Akko fun60 Max hakkinda ben olumsuz konuşmadım. Gasket olmaması kötü sadece. O yüzden de sesi ve yazım zevki kötü. Ancak kablosuz ve manyetik lazımsa 2.000'e daha iyisi yok.
1.999 TL'ye daha iyisini bulamazsiniz zaten, alinir.
Aldım zaten teşekkürler. Umarım Valorant'ta manyetik farkını hissederim.
E-yooso HZ82 niye? W60 var hocam o paraya.İndirime girmedi, E-yooso HZ82 ya da Fun60 alacağım.
Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Not: Kitsune Edition ve Ciela sınırlı sayıda üretildiğinden tekrar stoklara gelmeyecektir. Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz...
Kablolu da olur derseniz gasket olması sebebiyle MChose Ace 60 Pro önerebilirim.
E-yooso HZ82 niye? W60 var hocam o paraya.
![]()
Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Not: Kitsune Edition ve Ciela sınırlı sayıda üretildiğinden tekrar stoklara gelmeyecektir. Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz...wraithesports.com
Kablolu da olur derseniz gasket olması sebebiyle MCHOSE Ace 60 Pro önerebilirim.
Hocam Keycap tırt duruyor, çok farkı var mı?
HZ82'yi düşünme sebebim boyutuydu, kötü ise almıyım.
HZ82 iyi değil.Hocam Keycap tırt duruyor, çok farkı var mı?
HZ82'yi düşünme sebebim boyutuydu, kötü ise almıyım.
Fun60Max alıyorum.
Kablosuz olması zorunluysa güzel bir tercih, değilse Ace 60 Pro daha mantıklı.
Fun60 Max aldım, tahmini ne zaman gelir?Kablosuz olması zorunluysa güzel bir tercih, değilse Ace 60 Pro daha mantıklı.
Biraz geç kaldın. Ben 3 gibi aldım kargoya verildi. Tahmini teslimat yarın. Tatil dolayısıyla Bursa'dayım. Gaming.Gen.TR İstanbul'da. Yarın gelir muhtemelen. Nerede oturuyorsun?