Benzer ölçülere sahiptim 1. senesinde amortisörü zortladı koltuk yavaş yavaş aşağı iniyordu. Desteğe ulaştım laga luga yapmadan yeni amortisör yolladılar ama kurulum tarzından ötürü o amortisörü çıkartana kadar akla karayı seçtim... Ürünü yollayıp hadi halledersiniz denecek bir durum yok hadi ben biraz bu işlerden anlıyorum kuvvetim var diye yapabildim ama güçsüz bir insanın yapabileceği bir şey değildi. Çekiç ile bam bam bam vura vura anca çıkartmıştım... Ek olarak koltuk kolçaklarını takmanız gereken deliklerde kumaş yüzey üzerine aşırı amatörce açılmıştı. Pek kaliteli bir ürün olduğunu söyleyemem dolayısı ile. Diğer markalar daha iyi midir bilmiyorum ama Hawk'ın iddia edilen gibi iyi olmadığını söyleyebilirim.

Benzer ölçülere sahiptim 1. senesinde amortisörü zortladı koltuk yavaş yavaş aşağı iniyordu. Desteğe ulaştım laga luga yapmadan yeni amortisör yolladılar ama kurulum tarzından ötürü o amortisörü çıkartana kadar akla karayı seçtim... Ürünü yollayıp hadi halledersiniz denecek bir durum yok hadi ben biraz bu işlerden anlıyorum kuvvetim var diye yapabildim ama güçsüz bir insanın yapabileceği bir şey değildi. Çekiç ile bam bam bam vura vura anca çıkartmıştım... Ek olarak koltuk kolçaklarını takmanız gereken deliklerde kumaş yüzey üzerine aşırı amatörce açılmıştı. Pek kaliteli bir ürün olduğunu söyleyemem dolayısı ile. Diğer markalar daha iyi midir bilmiyorum ama Hawk'ın iddia edilen gibi iyi olmadığını söyleyebilir
Peki halihazırda ne kullanıyorsunuz? Başka bir forumda daha konu açmıştım orada da genel olarak övdüler. Her markanın iyi ve kötü yorumları var. Sizinki üretim hatası ile ilgili olabilir çünkü genel olarak çoğu kişi 2 yıldır 3 yıldır kullanıyorum sorun yok demiş.

Peki halihazırda ne kullanıyorsunuz? Başka bir forumda daha konu açmıştım orada da genel olarak övdüler. Her markanın iyi ve kötü yorumları var. Sizinki üretim hatası ile ilgili olabilir çünkü genel olarak çoğu kişi 2 yıldır 3 yıldır kullanıyorum sorun yok demiş.
Ben bunu kullanıyorum, bütçeniz yeterliyse alın derim. 8-10 saat aralıksız kullanıyorum. Tek eksi yanı yazın terlememek için ince bir minder tarzında bir şey koyuyorum altına. Onun dışında çok rahat geliyor bana.

O koltuğu yurtdışında taşındığım için satmak durumunda kaldım halihazırda €20'ya aldığım bir bar sandalyesi kullanıyorum, tavsiye etmem. Kuzenime bu tecrübemin üstüne xDrive aldırdım ve konfor bakımından bana daha iyi geldi. Belki dediğiniz gibi şanssızımdır o da ihtimal dahilinde çünkü elimde 2. bir veri yok.

Bende 3 senedir fab kullanıyorum ama tavsiye eder misin dersen biraz şans işi olduğu için etmiyorum pek. 85 kilo olduğum halde 2 kere amortisör, 2 kere de alt mekanizma bozuldu değiştirdim. Ha yalan yok hiç para talep etmeden bozuk parçayı gönderdiğimde yenisini yolladılar. Ama işçilik açısından pek kaliteli koltuk değil bana göre. Sırt kısmı aldığımda fotoğraflarda 90 derece duruyordu ama bendeki 100 105 derece gibi hafif eğik duruyor bu yüzden masada dik durarak çalışmak çok zor oluyor. Ben 2 bin liraya almıştım future serisi 4 bin idi keşke onu alsaydım diyorum. Arada çok fark yoksa future almanı öneririm veya diğer markalara da bakabilirsin.

Ben bunu kullanıyorum, bütçeniz yeterliyse alın derim. 8-10 saat aralıksız kullanıyorum. Tek eksi yanı yazın terlememek için ince bir minder tarzında bir şey koyuyorum altına. Onun dışında çok rahat geliyor bana.

Hocam deri kullanıyordum önceden de soyuluyor bir zaman sonra. Siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?

O koltuğu yurtdışında taşındığım için satmak durumunda kaldım halihazırda €20'ya aldığım bir bar sandalyesi kullanıyorum, tavsiye etmem. Kuzenime bu tecrübemin üstüne xDrive aldırdım ve konfor bakımından bana daha iyi geldi. Belki dediğiniz gibi şanssızımdır o da ihtimal dahilinde çünkü elimde 2. bir veri yok.
Xdrive da öneriliyor bazı modelleri o hangi modeli ve ne kadar zaman oldu hala iyi durumda mı?

Bende 3 senedir fab kullanıyorum ama tavsiye eder misin dersen biraz şans işi olduğu için etmiyorum pek. 85 kilo olduğum halde 2 kere amortisör, 2 kere de alt mekanizma bozuldu değiştirdim. Ha yalan yok hiç para talep etmeden bozuk parçayı gönderdiğimde yenisini yolladılar. Ama işçilik açısından pek kaliteli koltuk değil bana göre. Sırt kısmı aldığımda fotoğraflarda 90 derece duruyordu ama bendeki 100 105 derece gibi hafif eğik duruyor bu yüzden masada dik durarak çalışmak çok zor oluyor. Ben 2 bin liraya almıştım future serisi 4 bin idi keşke onu alsaydım diyorum. Arada çok fark yoksa future almanı öneririm veya diğer markalara da bakabilirsin.
Ya galiba üretim ile alakalı bu bir tanıdığımda var mış hawk 3 yıldır kullanıyorum hiç bakım yapmama rağmen hiç sorunu yok diyor her marka ve modelde kötü yorum veya bozulan parça oluyor artık bir şeye karar verip almak istiyorum.

IKEA Matchspel öneririm. Oyuncu koltuğu olup uygun fiyatlı ve iyi olan bir ürün bulamadım ben.
Hocam siz o modeli mi kullanıyorsunuz? Bu modellerde file yırtılması oluyor diye okumuştum bir yerde birde rahatlığı nasıldır?

Evet bende bu var. Zio ile kıyaslayarak almıştım. Zio başta daha rahat gelmişti. Arkadaşımda da Zio var. Zio'da hareket ettikçe, oturdukça gıcırdamalar oluyor hala arkadaşımda. Özelliği bol olsa da sağlamlık hissi az geldi bana. Venom XL modeliydi baktığım.

Matchspel'den ise memnunum. Filelerde herhangi bir sorun yaşamadım ama evde çocuk vs yok hani normal şartlarda kullanıyorum. Rahatlığından da gayet memnunum. Şehrinde IKEA varsa deneyip al derim. Bu arada bundan daha rahat olan Marcus var ama kolları sabit olduğu için almamıştım.