Detaylar
Kim cevapladı?Kokoreç, iskender, birde mideye sulu yemek girsin tavuk suyu çorbası.
1 yılı geçkin diyet ve spor yapıyorum. Sürekli yediğim 3 yemeği buraya yazabilirim.
1.
2. tavuklu pilav.
3. 75 gr yulaf ve 2 yumurtadan yaptığım krep. Arasına az yağlı peynir sıkıştırıp dürüm şeklinde yemek.
Neden hep tavuk biftek veya et yemiyorsunuz genelde.
Yemeklerimde zaten tavuk göğsü var. Kırmızı et ise pahalı.Neden hep tavuk biftek veya et yemiyorsunuz genelde.
Bir de bonus yemek vereyim bu tarifide seviyorum.
Yemeklerimde zaten tavuk göğsü var. Kırmızı et ise pahalı.
Bir de bonus yemek vereyim bu tarifide seviyorum.
Tavuk göğsü zaten en yağsız en derisiz kısmı diye biliyorum bende bir ara çok yiyordum.
Evet öyle. Tavuk göğsünü marinesiz yemek gerçekten zulüm. Derisiz olduğu için saman gibi oluyor ağzında. Ama marinasyonunu yaparsan yapmasan bile dengeli baharat kullanırsan yerken zulüm değil keyif alırsın.Tavuk göğsü zaten en yağsız en derisiz kısmı diye biliyorum bende bir ara çok yiyordum.
Kahvaltı için omlet, genel olarak yemek için mangal tavuklu pilav ve son olarak hakiki et döner.
D4C
Uzman
Evet öyle. Tavuk göğsünü marinesiz yemek gerçekten zulüm. Derisiz olduğu için saman gibi oluyor ağzında. Ama marinasyonunu yaparsan yapmasan bile dengeli baharat kullanırsan yerken zulüm değil keyif alırsın.![]()
Bir tutam zeytin yağıyla eti ovuşturuyorsun bir tutam sarımsak tozu, biraz toz biber, kajun baharatını da basıp yallah tavaya. Bir aralar çok yerdim, yanında da tarçınlı pirinç pilavı gömerdim.
+kekikte ekle hocam. Kekik tavada piştiğinde mangalsı tat verir. Ete baya yakışır.Bir tutam zeytin yağıyla eti ovuşturuyorsun bir tutam sarımsak tozu, biraz toz biber, kajun baharatını da basıp yallah tavaya. Bir aralar çok yerdim, yanında da tarçınlı pirinç pilavı gömerdim.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-