AshDex

Çalışkan
Yer
Türkiye
Arkadaşlar diyelim ki hayatınız boyunca sadece 3 yemek seçme hakkınız var. Ama seçtiğiniz yemekten başka bir şey yemeyeceksiniz ne olurdu?

Ben: Yaprak sarması hamburger pizza.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yılı geçkin diyet ve spor yapıyorum. Sürekli yediğim 3 yemeği buraya yazabilirim.

1.

2. tavuklu pilav
3. 75 gr yulaf ve 2 yumurtadan yaptığım krep. Arasına az yağlı peynir sıkıştırıp dürüm şeklinde yemek.

Tavuk göğsü zaten en yağsız en derisiz kısmı diye biliyorum bende bir ara çok yiyordum.
Evet öyle. Tavuk göğsünü marinesiz yemek gerçekten zulüm. Derisiz olduğu için saman gibi oluyor ağzında. Ama marinasyonunu yaparsan yapmasan bile dengeli baharat kullanırsan yerken zulüm değil keyif alırsın. :)

Evet öyle. Tavuk göğsünü marinesiz yemek gerçekten zulüm. Derisiz olduğu için saman gibi oluyor ağzında. Ama marinasyonunu yaparsan yapmasan bile dengeli baharat kullanırsan yerken zulüm değil keyif alırsın. :)

Bir tutam zeytin yağıyla eti ovuşturuyorsun bir tutam sarımsak tozu, biraz toz biber, kajun baharatını da basıp yallah tavaya. Bir aralar çok yerdim, yanında da tarçınlı pirinç pilavı gömerdim.

Bir tutam zeytin yağıyla eti ovuşturuyorsun bir tutam sarımsak tozu, biraz toz biber, kajun baharatını da basıp yallah tavaya. Bir aralar çok yerdim, yanında da tarçınlı pirinç pilavı gömerdim.
+kekikte ekle hocam. Kekik tavada piştiğinde mangalsı tat verir. Ete baya yakışır.