Bütçe
5-6k arası bütçem

qundim

Üyecik
İnternette bakmadigim monitör kalmadı, hepsinin yanında DP kablosu geliyor sadece ama laptop kullandığım için DP girisim yok, 2.1 HDMI girişim var sadece. Bu durumda mecbur HDMI bağlamak zorundayım. Alacağım monitörde 2.0 veya 2.1 mi olmalı 180 Hz desteklemesi için ve bana önerebileceginiz monitör var mı bütçeme uygun?

HDMI çıkışının Hz limiti var diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam. Eski laptopumu 165Hz monitöre taktığımda 140Hz açıyordu galiba.

İnternette bakmadigim monitör kalmadı, hepsinin yanında DP kablosu geliyor sadece ama laptop kullandığım için DP girisim yok, 2.1 HDMI girişim var sadece. Bu durumda mecbur HDMI bağlamak zorundayım. Alacağım monitörde 2.0 veya 2.1 mi olmalı 180 Hz desteklemesi için ve bana önerebileceginiz monitör var mı bütçeme uygun?
Type-C çıkışı varsa her şey mümkün.

Hepsinin yaninda DP kablosu gelmesi bir sey ifade etmiyor, HDMI cikisi vardir, 1 tane kablo alip baglayacaksin hepsi bu kadar. 2.0 ile 180Hz kullanabiliyor olman gerek.

HDMI çıkışının Hz limiti var diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam. Eski laptopumu 165Hz monitöre taktığımda 140Hz açıyordu galiba.

Type-C çıkışı varsa her şey mümkün.
Çoğu monitörün HDMI girişi 1.4 ya da 2.0 vs. oluyor. O yüzden DP dışında 144 üzeri alınamıyor. Sadece PC'nin değil, monitörün se HDMI portunun sürümüne bakılmalı.