squex

Başarılı
Merhaba. Şu an sinirden elim ayağım birbirine girecek. Üniversite 31'inde açılacak, ben monitörsüz kaldım. Ben bu monitörü arızadan dolayı servise verdim, servis ürün değişim formu verdi. Ben de Hepsiburada'ya servis raporu ile iade/değişim kategorisinden talep açtım. Talepte ücret iadesini kesinlikle reddettiğimi, aynı model veya misli ile değişim istediğimi belirttim. Sonra gittim, başka bir talepte de belirttim. Sesli aramada da belirttim. Bugün ise ansızın bana sorulmadan, edilmeden ücret iadesi yapıldı. Aradım, dedim onayım olmadan iade yapıldı, müşteri hizmetleri ise iade yapıldığı için bankaya değişimi yapılamaz dedi. Süreçlerimize aykırı dedi. Kupon tanımlayabiliriz dedi. 10 dakika sonra bir daha aradım, başka biri açtı ve kanunlara göre iade veya değişim kararı tüketiciye aittir şeklinde belirttim. Değişim için talep açtı, o da bana fakat talebin olumlu sonuçlanması çözüm merkezine bağlıymış. Bana haber vermeden iade yapan çözüm merkezine. Şu an ne yapacağımı şaşırdım. Heyete başvursam 6 ayda sonuçlanacak, 6 ay boyunca banka hesabımı kullanmamam mı lazım, ne yapmalıyım, şaştım kaldım, bir akıl verebilecek var mı?

1787256960057.webp

Lore.

Kupon tanıyıp aynı fiyata iade ettikleri ücret neyse öyle almalısın başıma geldi ekran kartını iade ettim kargoda geri gönderin vazgectim dedim tamam dediler para iadesi yaptılar sonra ticket açtım zamlanmisti kupon ile aynı fiyata aldım

Yüksek ihtimalle ürün sağlayamayacaklar, işi yokuşa sürüyorlar. Ücreti kullanman yüksek ihtimalle sorun olmayacaktır. Tüketici Hakem Heyetinden değişim onaylanırsa sana iade edilen miktarı Hepsiburada tarafına tekrar göndermen gerekecektir. O sırada parayı hazırlayacaksan kullanman sorun olmaz diye düşünüyorum.

Ek olarak kupon detayını da konuşmanı öneririm. Dengi ya da mislini güncel fiyattan alabilecek şekilde kupon tanımlayabilirler.

@Şişman Adam