Vadbav

Başarılı
Hepsiburada içinde bir satıcıdan Creative pebble SE hoparlör almıştım, bir tanesinde seste bozulma vardı iade talebi oluşturdum. Gelip bugün evden aldılar. Güzelce patpat poşete sardım yalnız içinden çıkan kitapçığın da içinde olduğu kartonu geri içine sağdıramadım. Üstüne koyarak poşetledim firma sorun yaratır mı? Verdiğimiz gibi almadık gibisinden?

Pazaryeri Hepsiburada satıcı farklı biri. Hepsiburada üzmez derim aldığın satıcı dangalaklık yapar üzülürsün. Her şey eksiksiz geri gönderdiysen derin bir nefes al ve beklemeye devam et.

Pazaryeri Hepsiburada satıcı farklı biri. Hepsiburada üzmez derim aldığın satıcı dangalaklık yapar üzülürsün. Her şey eksiksiz geri gönderdiysen derin bir nefes al ve beklemeye devam et.
Herşey eksiksiz hocam da. O kartonu sığdıramadim içine kutunun üstüne koydum üründe zaten sorunlu laptopta denedim masa üstünde denedim hep aynı ses bozulması mevcut. Sadece saçma sapan gönderdiğimiz gibi gelmedi gibisinden bişeyler derlermi diye düşündüm de.

Herşey eksiksiz hocam da. O kartonu sığdıramadim içine kutunun üstüne koydum üründe zaten sorunlu laptopta denedim masa üstünde denedim hep aynı ses bozulması mevcut. Sadece saçma sapan gönderdiğimiz gibi gelmedi gibisinden bişeyler derlermi diye düşündüm de.
Haklısın bak sana hak veriyorum. Günümüzde "insanlar" öyle bir şey olmuş ki böyle düşünmekte çok haklısın. Ama müsterih ol. Her şey güzel olacak.

Sorun olmaz hocam. Bende eski bir Hepsiburada çalışanıyım. Tedarikçiler bazen zorluk çıkartabiliyor lakin, talep oluşturursanız onu da çözüyorlar. Tabii satıcı da Hepsiburada olursa, daha da hızlanıyor ve kolaylaşıyor. Güzel aksiyon alıyorlar, müşteri hizmetlerini çok geliştirdiler. Tedarikçiler tamiri mümkün olmadığında para iadesi konusunda sorun çıkartmıyorlar pek.

Sorun olmaz hocam. Bende eski bir Hepsiburada çalışanıyım. Tedarikçiler bazen zorluk çıkartabiliyor lakin, talep oluşturursanız onu da çözüyorlar. Tabii satıcı da Hepsiburada olursa, daha da hızlanıyor ve kolaylaşıyor. Güzel aksiyon alıyorlar, müşteri hizmetlerini çok geliştirdiler. Tedarikçiler tamiri mümkün olmadığında para iadesi konusunda sorun çıkartmıyorlar pek.
Ben 2 yeri çok kullanıyorum hocam. Amazon ve hepsiburada bugüne kadar sorun yaşamadım ama

Ben 2 yeri çok kullanıyorum hocam. Amazon ve Hepsiburada bugüne kadar sorun yaşamadım ama

Amazon şu anda iade konusunda en iyisi olabilir. Ama suistimal çok edildi zamanında. Tabii gönül her zaman satıcı kısmında da onlardan almaktan yana, lakin bazen mümkün olmuyor. Bu işi hakkıyla yapan tedarikçilerden de almak lazım. Çok iyi satıcılar da var çünkü.