squex 2
Başarılı
Satıcısı Hepsiburada olan monitörümü 20 Temmuz'da servise verdim, ekranda sıkıntısı vardı. Servis 6 Ağustos'ta bana kargo ile ürün değişim kağıdını ulaştırdı. Ben de 6 Ağustos akşamı Hepsiburada'ya ulaşıp durumu anlattım. Müşteri hizmetleri tarafından yönlendirerek "servis raporu ile iade/değişim talebi" oluşturdum. Müşteri hizmetleri bana 2 iş gününde dönüş yapılacak dedi. Değişim formunu talebe yükledim belge olarak. Sonrasında 13 Ağustos'a kadar gelişme olmadı. Arayıp soruyorum, bana talep oluşturuyorum, aciliyetinizi belirtmek için diyorlar ve 2 iş gününde sonuçlanacak diyorlar. 2 iş günü oluyor, arıyorum, yine talep oluşturduk, 2 iş gününde sonuçlanacak diyorlar.
13 Ağustos Perşembe en sonunda benden değişim formunu kargolamamı istediler. Ben de 13 Ağustos akşamı kargoladım. 14 Ağustos'ta da onlara ulaşmış. Bana yine yasal sınır olan 2 iş gününde dönüş yapacağız dediler. Cuma, cumartesi, pazartesi, Salı 18 Ağustos oldu, yine dönüş yok. Şimdi yine aradım, bu sefer de 2 iş gününde sonuçlanmadığı için talep oluşturacağım dedi ve 1-3 iş gününde sonuçlanacak dedi. Diyorum, sonuçlanmayan talepler açmak dışında yapabileceğiniz başka bir şey var mı? Yok, maalesef diyorlar.
Haftaya üniversite başlayacak, benim kullanabileceğim monitörüm yok. Yapabileceğim sizin önerdiğiniz bir şey var mı?
Eki Görüntüle 962312
13 Ağustos Perşembe en sonunda benden değişim formunu kargolamamı istediler. Ben de 13 Ağustos akşamı kargoladım. 14 Ağustos'ta da onlara ulaşmış. Bana yine yasal sınır olan 2 iş gününde dönüş yapacağız dediler. Cuma, cumartesi, pazartesi, Salı 18 Ağustos oldu, yine dönüş yok. Şimdi yine aradım, bu sefer de 2 iş gününde sonuçlanmadığı için talep oluşturacağım dedi ve 1-3 iş gününde sonuçlanacak dedi. Diyorum, sonuçlanmayan talepler açmak dışında yapabileceğiniz başka bir şey var mı? Yok, maalesef diyorlar.
Haftaya üniversite başlayacak, benim kullanabileceğim monitörüm yok. Yapabileceğim sizin önerdiğiniz bir şey var mı?
Eki Görüntüle 962312