Annenizin kısalığı etki ediyor, annenizde babanızda ortalamanın çok altında kalıyor maalesef.
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Doktora gitme tavsiyesinden başka verebileceğim bir tavsiye yok. En kötü YouTube'a boy uzatma egzersizleri yaz, omurganı esneterek 2-3cm uzayabilirsin.
Doktora gitme tavsiyesinden başka verebileceğim bir tavsiye yok. En kötü YouTube'a boy uzatma egzersizleri yaz, omurganı esneterek 2-3cm uzayabilirsin.
Boy dışında bu yediklerimin kiloya katkısı olur mu?
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Boy dışında bu yediklerimin kiloya katkısı olur mu?
Olur ancak sürekli aynı şeyleri yeme.
Hep dedikleri gibi her şeyin fazlası zarar, sürekli olarak tüketilse, yapılsa zararlı olmayan tek şey yok.Akranlarıma göre epey kısayım. Diyorum ki her gün okulda tavuk göğsü+pilav yesem bir katkısı olur mu? Kilo da alamıyorum çünkü.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Vücudunuzun dinç ve sağlıklı kalması için her türlü besinden almanız gerek. Hem bir zamandan sorma mideniz bulanır.Akranlarıma göre epey kısayım. Diyorum ki her gün okulda tavuk göğsü+pilav yesem bir katkısı olur mu? Kilo da alamıyorum çünkü.
- Makaleler
- 3
Boy geninizi annenizden almışsınız. Taş çatlasın 160-162 falan olursun. Yapacak bir şey yok.
Kiloyu da bence yağ değil de kas olarak alın.
Hayat bitti.Taş çatlasın 160-162 falan olursun. Yapacak bir şey yok.
Boy geninizi annenizden almışsınız. Taş çatlasın 160-162 falan olursun. Yapacak bir şey yok.
Annemde büyüme hormonu eksikliği var ben ilk çocuğum bana da geçti bu şey şu an 1.58'im. Eskiden çok takıyordum ama şu an ben bile gülüyorum hayatımda hiç bir zaman okulda kendimi uzun hissetmedim, en küçük çocuk ben oldum. Fiziksel anlamda da biraz küçük gözüküyorum ama çevrem de bunu takmıyor artık. 15 yaşındayım 7 aydır 1 cm bile uzamıyorum yapacak bir şey yok.
Annem 1.53, babam 1.68 bu arada.
Aynı yaştayız aynı dertteyiz ama benim için dert değil artık