DGS'yi unutun DGS kontenjanları çok kısıtlı bir sınav yani Full çekmeniz lazım sayısalda...

2,5 milyon kişinin girdiği sınavda 70 mi az yoksa 12 bini bile bulmayan başvuran sayısında 2-3 kişilik kontenjanlar mı az? Ayrıca fullemek diyorsunuz çalışmak için 2 seneniz var bol bol çalışırsınız zaten onda problem yok.

2,5 milyon kişinin girdiği sınavda 70 mi az yoksa 12 bini bile bulmayan başvuran sayısında 2-3 kişilik kontenjanlar mı az? Ayrıca fullemek diyorsunuz çalışmak için 2 seneniz var bol bol çalışırsınız zaten onda problem yok.
DGS 12 bin mi siz yaşıyormusunuz? en az DGS'de sayısalda 310 ve üzerini yapmanız lazım bunu yapabiliyorsanız zaten DGS'de ne işiniz var. hemen hemen sayısalın tamamını çözmeniz lazım diploma notunu eklemiyorum...

H

DGS 12 bin mi siz yaşıyor musunuz? En az DGS'de sayısalda 310 ve üzerini yapmanız lazım bunu yapabiliyorsanız zaten DGS'de ne işiniz var. Hemen hemen sayısalın tamamını çözmeniz lazım diploma notunu eklemiyorum...

Hayır hayır 12 bin kişi giriyor sınava 12 bin kişi. Şurdaki rakamlardan bahsediyorum.

1749505058649.webp

Ayrıca zorunluluktan bu zahmete giriyorum ailem okulu dondurup hazırlanmama izin vermiyor. YKS yide hem üniversite okuyup hem de YKS'ye çalışmayı başaramadım.

123 bin kişi başvuru yapmış ve bunun %10'u örgün eğitim. Son 5 seneye baktım bu rakamlar böyle hep.

DGS 12 bin mi siz yaşıyormusunuz? en az DGS'de sayısalda 310 ve üzerini yapmanız lazım bunu yapabiliyorsanız zaten DGS'de ne işiniz var. hemen hemen sayısalın tamamını çözmeniz lazım diploma notunu eklemiyorum...
Öyle demeyin bu arada DGS Matematik yks ye göre 100x daha kolay bir sınav sorularına baktım. Kontejan olarak sorunlu bir tek.