Efendim hocam
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Vajina bulmuş ergen gibi buldukları her fırsatta fıçı fıçı fış fışt misali oynayarak öğüt verme derdindeler.Bugün Türk halkının bana göre en büyük sorunuyla ilgili konuşmak istedim. Bildiğiniz gibi Türk halkında büyük bir "Başkasının işine burnunu sokma sendromu." var. Ne olursa olsun kendilerini ilgilendirmese bile başkalarının işlerine karışma hakkını buluyorlar kendilerinde.
Para lazım, öğütler ne cacığa yarıyacak biyografi ve otografi kitapları varken.
Anlatış biçiminize hayran kaldımVajina bulmuş ergen gibi buldukları her fırsatta fıçı fıçı fış fışt misali oynayarak öğüt verme derdindeler.
Sen benim imparatorum değilsin ağabey.
Vajina bulmuş ergen gibi buldukları her fırsatta fıçı fıçı fış fışt misali oynayarak öğüt verme derdindeler.
Para lazım, öğütler ne cacığa yarayacak biyografi ve otografi kitapları varken.
Adeta bir Rus roman yazarı gibi anlattınız hocam. Hayran kaldım.
Ben gönüllerin imparatoruyum.
Technopat'da olsa 50 defa linç yersin ama burada öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Çok guzel yazmışsın tebrik ederim.
Bir şey eklemek istiyorum, eşcinsel bireyler beni ilgilendirmiyor yani karışmam zira kimse benim hayatımı yaşamıyor ya da ben kimsenin hayatını yaşamıyorum. Kişisel hayatları benim söz hakkima girmez.
Eklemek istediğim şey, LGBT gibi grupların bu insanları çok farklı yerlere çekiyor olması. Yani şahsi görüşüm, azimsanmaycak bir grubun radikal solcu ya da terör örgütleri tarafından manipüle edildiğini, kontrol edildiğini düşünüyorum. İçlerinde azimsanmayacak derecede örgüt destekçisi var. Bizzat denk geldim. Bir şekilde bir yerlerde belli ediyorlar. Twitter'de bana denk gelebilirsiniz. Bu tarz yerler teşkilatlanma için çok uygun.
Ayrıca birçok milliyetçi eşcinsel de var. Zaten bir kısmı diyorum.
Temel hak ve özgürlüklerini savunan bireylere asla laf etmiyorum. Bu hakları elde etmek için birlikte duranlara da asla laf etmiyorum. Anadolu halkının dogmatik görüşleri geride bırakması lazım.
Bir şey eklemek istiyorum, eşcinsel bireyler beni ilgilendirmiyor yani karışmam zira kimse benim hayatımı yaşamıyor ya da ben kimsenin hayatını yaşamıyorum. Kişisel hayatları benim söz hakkima girmez.
Eklemek istediğim şey, LGBT gibi grupların bu insanları çok farklı yerlere çekiyor olması. Yani şahsi görüşüm, azimsanmaycak bir grubun radikal solcu ya da terör örgütleri tarafından manipüle edildiğini, kontrol edildiğini düşünüyorum. İçlerinde azimsanmayacak derecede örgüt destekçisi var. Bizzat denk geldim. Bir şekilde bir yerlerde belli ediyorlar. Twitter'de bana denk gelebilirsiniz. Bu tarz yerler teşkilatlanma için çok uygun.
Ayrıca birçok milliyetçi eşcinsel de var. Zaten bir kısmı diyorum.
Temel hak ve özgürlüklerini savunan bireylere asla laf etmiyorum. Bu hakları elde etmek için birlikte duranlara da asla laf etmiyorum. Anadolu halkının dogmatik görüşleri geride bırakması lazım.
Technopat'da olsa 50 defa linç yersin ama burada öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Çok guzel yazmışsın tebrik ederim.
Bir şey eklemek istiyorum, eş cinsel bireyler beni ilgilendirmiyor yani karışmam zira kimse benim hayatımı yaşamıyor ya da ben kimsenin hayatını yaşamıyorum. Kişisel hayatları benim söz hakkima girmez.
Ayrıca birçok milliyetçi eş cinsel de var. Zaten bir kısmı diyorum.
Yakın zamanda dogmatik görüşler ve radikal sağcılık/solculuk üzerine de bir yazı yazacağım hocam. Söylediklerinizde tamamen haklısınız bu arada.
Bekliyorum hocam.Yakın zamanda dogmatik görüşler ve radikal sağcılık/solculuk üzerine de bir yazı yazacağım hocam. Söylediklerinizde tamamen haklısınız bu arada.
Yeni konular
-
Rehber Mobil işlemcilerde U, P, H, HS, HX serileri ne anlama geliyor?
- mortem.dll
-
-
-
-
-
-
-
-
S23 FE'yi yıldız takip cihazına takarak Samanyolu çekim denemesi
- DarthGorsoy