odios08

Uzman
Merhaba arkadaşlar. Bir ara bilgisayarıma virüs girmişti ve bundan dolayı da birçok hesabım gitmiş. 30 dakika - 1 saattir falan bunlarla uğraşıyorum ve antivirüs herhangi bir sıkıntı bulmadı o yüzden e-posta olsun, çalınan hesaplar olsun şifreleri değiştirdim, tek Steam kaldı ve nasıl yapmışsa artık e-postayı dahi değiştirmiş. İçerisinde bayağı pahalı oyunlar da vardı, neredeyse 2000 TL'lik oyunlar bile var yani, nasıl iletişime geçip geri alabilirim?

Giriş kullanıcı adın değiştirilemiyor o yüzden hesabım çalındı adımından devam edip son kullanılan telefon numarası/e-posta adresi üzerinden devam edip desteğe ulaşabilirsiniz. Satın alımların faturalarında yer alan bakiyeleri sorabiliyorlar ya da kullandığınız kartın son 4 hanesini falan sorabiliyorlar. O şekilde 24 saat içinde geri alabilirsiniz hesabı. Geçmiş olsun.

Steam ile nasıl iletişime geçilmiyor? Başka hesap aç oradan desteğe yaz.
Hocam eski hesaplarım daha var fakat onlarla uğraşmak yerine direkt iletişime geçmek olmuyor.

Giriş kullanıcı adın değiştirilemiyor o yüzden hesabım çalındı adımından devam edip son kullanılan telefon numarası/e-posta adresi üzerinden devam edip desteğe ulaşabilirsiniz. Satın alımların faturalarında yer alan bakiyeleri sorabiliyorlar ya da kullandığınız kartın son 4 hanesini falan sorabiliyorlar. O şekilde 24 saat içinde geri alabilirsiniz hesabı. Geçmiş olsun.
Hocam direkt e-posta değiştirilmiş numara ise yoktu. Bu yüzden sıkıntı yaşadım

Hocam eski hesaplarım daha var fakat onlarla uğraşmak yerine direkt iletişime geçmek olmuyor.

Hocam direkt e-posta değiştirilmiş numara ise yoktu. Bu yüzden sıkıntı yaşadım
E-posta/numara değişse de (neye göre bilmiyorum) o hesaba ait değişmeden önceki bilgilerle tekrar sorgulanıp adım ilerletilebiliyor.