Saat 18.30 civarlarında Instagram hesabımı çalıp kullanıcı adı ve şifreyi değişmiş bende [email protected]'a mail attım dönüş yaparlar herhalde ama onay kodunuzu girin diyor ben onay kodu oluşturmadım onay kodun o mailine.

Saat 18.30 civarlarında Instagram hesabımı çalıp kullanıcı adı ve şifreyi değişmiş bende [email protected]'a mail attım dönüş yaparlar herhalde ama onay kodunuzu girin diyor ben onay kodu oluşturmadım onay kodun o mailine.
hesabınıza giriş yapmaya çalışın, olmazsa şifremi unuttum kısmından hesap kurtarmayı deneyin sadece mail atarsanız adamların umrunda olmaz pek.

Ulan Valve harbi kral şimdi anlıyorum hesabı çalan adamın konumunu ip adresini evini falan her şeyini veriyor kral adamlar ya. Burada Meta'nın umrunda bile değil.

Hesabınızdaki 85 şifre açığa çıktı falan dedi nasıl olabilir?

Bu konuya bakabilir misiniz uzun süredir açık yardımcı olur musunuz?

Geçen pazar Instagram şifrem değiştirildi önce hesap gözükmedi sonra açıldı hesap selfie doğrulaması gönderdim ChatGPT'ye sordum dedi ki sadece selfie değil girdiğin telefona IP adresine falan bakıyorlar dedi 5 gün oldu hala gelmedi epostama sıfırlama kodu ne yapacağım Google hesabımdaki şifreler sızdırılmıştı sildim hepsini authenticator kurdum microsofttada.