Yaklaşık 1 saat önce Instagram'a girdiğimde önüme hesabınız askıya alındı gibi bir yazı çıktı. İtiraz et butonuna tıkladım, e-postaya gelen kodu girdim, selfie doğrulaması yaptım. Sonra yeni hesap açayım dedim ama açamadım izin vermedi. Önbelleği ve verileri silip hesap açtım fakat bu sefer de 10-15 dk sonra aynı şey bu hesaba da oldu. Bilgisi olan var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Yaklaşık 1 saat önce Instagram'a girdiğimde önüme hesabınız askıya alındı gibi bir yazı çıktı. İtiraz et butonuna tıkladım, e-postaya gelen kodu girdim, selfie doğrulaması yaptım. Sonra yeni hesap açayım dedim ama açamadım izin vermedi. Önbelleği ve verileri silip hesap açtım fakat bu sefer de 10-15 dk sonra aynı şey bu hesaba da oldu. Bilgisi olan var mı?
IP değişip dene, öyle de olmazsa herhalde cihaza bir kısıtlama yaptılar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Modem kapa kabloyu çıkar. Bekle biraz tekrar tak. Çalıştır. Olmazsa müşteri hizmetlerini arayıp ping var de, değişmelerini söyle.
- Makaleler
- 62
Klasik Meta işte. İstediklerini yaptıysanız açılmasını bekleyin. Yeni hesap açmayın, kapanır otomatik olarak.
Ne alakası var? IP adresi değişirse de şüpheli girişten yine kapanmaz mı? Ayrıca hesabının kapanmasının bununla hiçbir alakası yok.Modem kapa kabloyu çıkar. Bekle biraz tekrar tak. Çalıştır. Olmazsa müşteri hizmetlerini arayıp ping var de, değişmelerini söyle.
Artık bir hesap askıya alındığı zaman o süreç cihazdaki eski/yeni tüm hesaplar için geçerli hale geliyor. İtiraz sonucunu bekleyin. Hesabınız açılırsa tüm hesaplar açılır, kapanırsa tüm hesaplar askıya alınır ve kapanma sebebine bağlı olarak hepsi kapanır.
Bu süreci beklemez ya da hesaplarınız kapandıktan sonra mevcut cihazla yeni hesap açmaya kalkarsanız yeni açacağınız hesaplar da kapanacaktır.
Bunun çözümü IP ya da cihaz değiştirmek değil. Cihazı formatlayıp, yeni cihaz kimliği ile devam etmek.
Bu süreci beklemez ya da hesaplarınız kapandıktan sonra mevcut cihazla yeni hesap açmaya kalkarsanız yeni açacağınız hesaplar da kapanacaktır.
Bunun çözümü IP ya da cihaz değiştirmek değil. Cihazı formatlayıp, yeni cihaz kimliği ile devam etmek.
IP değiştirmek sorunu çözmüyor.Modem kapa kabloyu çıkar. Bekle biraz tekrar tak. Çalıştır. Olmazsa müşteri hizmetlerini arayıp ping var de, değişmelerini söyle.
Klasik Meta işte. İstediklerini yaptıysanız açılmasını bekleyin. Yeni hesap açmayın, kapanır otomatik olarak.
Ne alakası var? IP adresi değişirse de şüpheli girişten yine kapanmaz mı?
IP adresi veya cihaz banı var belli ki. Cihaz kısıtlamasıysa ne yaparsa yapsın düzelmez. IP'de sorun varsa değişmesi gerekli, yoksa aynı IP'yi algıladığı sürece kısıtlama yiyecek. Aynısını bu şekilde çözdüm de söylüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
2 tane yeni hesap açtım ikisi de kapandı otomatik. Durduk yere nereden çıktı bu iş ya. Umarım itirazı direkt kabul ederler.Klasik Meta işte. İstediklerini yaptıysanız açılmasını bekleyin. Yeni hesap açmayın, kapanır otomatik olarak.
Artık bir hesap askıya alındığı zaman o süreç cihazdaki eski/yeni tüm hesaplar için geçerli hale geliyor. İtiraz sonucunu bekleyin. Hesabınız açılırsa tüm hesaplar açılır, kapanırsa tüm hesaplar askıya alınır ve kapanma sebebine bağlı olarak hepsi kapanır.
IP değiştirmek sorunu çözmüyor.
Cihazı formatlasa da cihaz banı varsa giremez. Öyle kolay bir şey değil o.
Dostum neye dayanarak böyle kesin konuşuyorsun? Ben defalarca kez hesabı açılıp kapanan birisi olarak zibilyon tane yöntem denemiş ve okumadık makale bırakmamış birisi olarak tecrübelerimi ve çözümü bizzat birinci ağızdan paylaşıyorum.Cihazı formatlasa da cihaz banı varsa giremez. Öyle kolay bir şey değil o.
Yazdıklarımdan başka ne bir eksik ne de bir fazla bilgi vardır. İyi forumlar.