Fatih Turan

Uzman
Merhaba,

4 Eylül'de açtığım Instagram hesabım, 7 Eylül'de sebepsiz yere askıya alındı. Kimlik fotoğrafı istendi; fotoğrafı yükleyip itiraz ettim ve gönderdim. İki saat içinde "kimlik fotoğrafınız kabul edilmedi, yenisini yükleyin." diye bir e-posta aldım. Ancak Instagram'a nereden giriş yaparsam yapayım (mobil, PC), "hesabınızı inceliyoruz." uyarısı alıyorum. 10 gündür bekliyorum. Belli ki bir bug var ve hiçbir destek formunu bulamıyorum.

Instagram'ın iki destek mailine yazdım ama hiçbir şekilde geri dönüş yapmadılar. Nasıl bir yol izleyebilirim? Twitter'da, Facebook'ta vs. Instagram gönderisine yorum attığımda, bot hesaplardan "X adlı hesaba yaz, bana yardımcı oldu." şeklinde birçok spam yorum alıyorum.

Aynı sorunu yaşayan birçok kullanıcı gördüm forumlarda, ancak sorunlar çözülmeden konular kapanmış. Sorunu çözen varsa, yol gösterebilir mi?

1000057672.webp

1000057673.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabı oluşturduğun cihazdan mı kimlik gönderdin yoksa başka bir cihazdan mı?

Aynı cihazdan hesap açınca peş peşe kapatıldığını duyduğum için farklı bir cihazdan Wi-Fi'ya bağlanmadan veri kullanarak hesabı oluşturmuştum. Yani farklı cihazdan kimlik göndermiş oluyorum ama hesabı oluşturduğum cihazda deneyince yine aynı sorunu yaşıyorum. Sanırım bir bug söz konusu ama desteğe hiçbir şekilde ulaşamıyorum.