Ama diğer hesapların hepsi kapandı aynı şekilde.Onlara itiraz bile etmedim.Sadece ana hesap kaldı.Bide başka bir yan hesap açmak yerine internette satılan 2012-2013 tarihli instagram hesaplarından satın alırsam ne olabilir sizce ? yine aynı şekilde suspend yer miyim ? hesabı ben oluşturmamış olacağım ve hesabın oluşturulma tarihi yıllar önce olacak .@sherlock Hesabının kapanmasına rehberde bahsettiğim gibi başka bir hesap neden oluyor.
Rehberdeki gibi cihazı sıfırla ve temiz internet bağlantısıyla yeni hesap oluştur. 1-2 ay sonra bu hesabı geri eklersen muhtemelen kapanmaz.
Detaylar
Kim cevapladı?@sherlock Artık eski tarihli hesap almak çözüm değil. Yeni güncellemeler ile hesap alım/satım yapılmasına sıcak bakmadıklarını açıkça belirttiler. Satın alındıktan sonra değiştirilen hesap bilgilerini algoritma fark ediyor ve birkaç gün sonra hesabı askıya alıyor. Hesabın ilk kurulu olduğu e-postaya ileti gönderiyor ve ilk kullanıcısı tarafından kimlik doğrulaması falan talep edebiliyor, kısaca uzun iş.
Senin cihazında zaten cihaz banı olduğu için hangi hesapla girersen gir, o hesap kapanacak. Cihazı sıfırlaman gerek.
Senin cihazında zaten cihaz banı olduğu için hangi hesapla girersen gir, o hesap kapanacak. Cihazı sıfırlaman gerek.
O zaman hem telefonu hem pcyi sıfırlamam lazım.Buda çok uzun iş ya yedekleri almam lazım filan.Çok saçma ya.3 kere kimliğimi doğruladı hala suspend oluyor.@sherlock Artık eski tarihli hesap almak çözüm değil. Yeni güncellemeler ile hesap alım/satım yapılmasına sıcak bakmadıklarını açıkça belirttiler. Satın alındıktan sonra değiştirilen hesap bilgilerini algoritma fark ediyor ve birkaç gün sonra hesabı askıya alıyor. Hesabın ilk kurulu olduğu e-postaya ileti gönderiyor ve ilk kullanıcısı tarafından kimlik doğrulaması falan talep edebiliyor, kısaca uzun iş.
Bilgisayarda ve telefonda hangi VPN'i kullanmalıyım yazabilir misiniz.Sizin önerdiğiniz bir VPN var mı ?
Bilgisayarda ve telefonda hangi VPN'i kullanmalıyım yazabilir misiniz.Sizin önerdiğiniz bir VPN var mı ?
İskenderBüyük
Uzman
@sherlock, @senuzulme, dostlarım bende aynı durumdayım kimliğimi attım kabul etmediler. Kimlik çipli ama fotoğrafım yok onda ve doğum tarihi hesaptaki tarih ile aynı değil. Çipli kimlikte fotoğraf yok. Ona rağmen attım arkadaşa verilen hatanın aynısını verdi banada. Ne yapmam lazım?
Kimliğin sana ait olmasına gerek yok da açılması için hesaptaki bilgiler ile uyuşması ve en azından gerçek bir insanın fotoğrafının olması gerekirdi.@sherlock, @senuzulme, dostlarım ben de aynı durumdayım kimliğimi attım kabul etmediler. Kimlik çipli ama fotoğrafım yok onda ve doğum tarihi hesaptaki tarih ile aynı değil. Çipli kimlikte fotoğraf yok. Ona rağmen attım arkadaşa verilen hatanın aynısını verdi bana da. Ne yapmam lazım?
Bu hesabın kapanmasına sebep olan hesabı bul ve asıl doğru itirazı ona yap.
İskenderBüyük
Uzman
ağabeyimin kimliği ile yapsam anlar mı? yüz doğrulamasını yaptım.Kimliğin sana ait olmasına gerek yok da açılması için hesaptaki bilgiler ile uyuşması ve en azından gerçek bir insanın fotoğrafının olması gerekirdi.
Bu hesabın kapanmasına sebep olan hesabı bul ve asıl doğru itirazı ona yap.
Yapacak bir şey yok. Kendi kimliğin ile yapman gerek. Çok ihtiyacın varsa hesaba kimliğe fotoğraf çıkartabilirsin ama %100 açılma garantisi vermez.Ağabeyimin kimliği ile yapsam anlar mı? Yüz doğrulamasını yaptım.
İskenderBüyük
Uzman
Bunu maksimum ne zaman içinde yapmam lazım? 2-3 haftaya kadar yeni kimlik elimde olabilir. Sıkıntı olur mu 1 aya kadar maksimum uzasa o zaman tekrar yüklesem?Yapacak bir şey yok. Kendi kimliğin ile yapman gerek. Çok ihtiyacın varsa hesaba kimliğe fotoğraf çıkartabilirsin ama %100 açılma garantisi vermez.