Hiç küfür etmemek normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 23783
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 878
  • Etiketler Etiketler
    küfür
Benim bu konudaki düşüncem şu. Tabii herkes için geçerli olmayabilir ama zamanla küfürlü mizahlar çoğaldı. Küfürlü mizahlar çoğalınca da küfür yaşamın her tarafına indi. Kısacası mizahı yapılan her şey gibi küfür de normalleşti.

İnsanlar gereksiz gergin. Bende çok sakinimdir ama küfür maalesef biraz var. Yerinde ettiğimde iyi geliyor boşa ettiğimde olmuyor.

Çok izlemiyorum öyle şeyleri zaten tiktok, Instagram gibi sosyal medya uygulamalarıda kullanmıyorum. YouTube'da sadece bilgisayar, yazılım ve donanım içerikleri izliyorum. Belki o yüzden hiç etmiyorumdur.

Çok izlemiyorum öyle şeyleri zaten tiktok, Instagram gibi sosyal medya uygulamalarıda kullanmıyorum. YouTube'da sadece bilgisayar, yazılım ve donanım içerikleri izliyorum. Belki o yüzden hiç etmiyorumdur.
Çevre ile alakalı tabii. Ben şahsen hiç etmiyorum diyemem. Az ediyorum da diyemem. Ama 10 kelimemden 8'i küfür de diyemem.

Boşa küfür eden biri değilim çok küfür eden arkadaşlarımı uyarıyorum başbaşa değilsek ve dışardaysak. Gayet güzel senin yaptığın.

Zaten normalde olması gereken bu. Garip değil, olması gereken bu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…