Hiç ölümden döndünüz mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 236
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Makaleler
1
Yer
Phoenix, Arizona
Sadece birkaç ay önce milim farkla tramvay çarpıyordu bana, en net ölümden döndüğüm an odur. Peki siz hiç ölümden döndünüz mü?

Bana da milim farkla motor çarpıyordu. Fena hızlıydı dümdüz yol.

Bisikletle bayır aşağı son hız giderken yan yoldan kamyon atladı önüme. Sağından ucu ucuna geçtim, çarpsam bisikletten fırlayıp bayağı uçardım herhalde. Öldürmese bile sakat bırakırdı.

Bilmem. Belki. Benim bildigim ve hatirladigim kadariyla bisikletle ciddi olabilecek ama ucuz atlattigim bir kaza gecirmistim. Onun disinda belki baska seyelrde vardir ancak haberim yoktur.

2 yaşında falandım galiba, annem çamaşır asıyor ben de mandallarla oynuyorum, oynarken nasıl olduysa bir şekilde o mandalın demiri boğazıma kaçıyor boğuluyorum, mosmor olmuşum babam bacaklarımdan tutup baş aşağı sallayarak kurtarıyor beni.

Yine o yaşlarda rahmetli büyükbabam parka götürmüş beni, oynuyorum orada, sallanan salıncakların olduğu yere fırlamışım bir an, salıncak da haliyle bana headshot attı, dikiş falan attılar, hâlâ o dikiş izi anlımdadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…